Avoimet työpaikat

Toimistosihteeri kesätyöhön

Haemme kirkkoherranvirastoon Hollolaan ja Kärkölän kappeliseurakunnan seurakuntatoimistoon toimistosihteeriä kesätyöhön.

Työn kesto on 7.5.2018-31.8.2018. Työpaikka sijaitsee Hollolassa, Sovituksenkirkon yhteydessä, Keskuskatu 2. Tehtävään sisältyy Kärkölän kappeliseurakunnan seurakuntatoimiston päivystys heinä- ja elokuussa 2 pv/vko, päivät tarkentuvat myöhemmin. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 401, jonka vähimmäispalkka on 1 892,17 €.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työskentely-ympäristön, hyvän perehdytyksen tehtäviin ja mahdollisuuden kartuttaa asiakaspalvelu- ja toimistotyökokemusta.

Tehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelua, puhelinvaihteen hoitoa, varausten vastaanottoa ja varauksiin liittyvää viestintää asianosaisille, kirkonkirjojenpitoon liittyviä tehtäviä, saapuvasta ja lähtevästä postista huolehtimista, kopiointia, arkistointia, sekä muita mahdollisia seurakunnan toimistoissa esiintyviä tehtäviä.

Tehtävässä toimistoalan koulutus ja kokemus on eduksi, mutta tehtävä soveltuu myös esimerkiksi opiskelijalle, joka opiskelee kaupallista alaa tai alaa, joka antaa valmiuksia tehdä toimistotöitä, on motivoitunut tekemään toimistotöitä ja palvelemaan asiakkaita ja on vähintään 18-vuotias. Arvostamme lisäksi oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherranviraston toimistonhoitaja Jaana Pyyhtiä, jaana.pyyhtia@evl.fi, puh. 044 524 6192, tavoitettavissa puhelimitse 3.-6.4., 9.4. ja 12.4. klo 9-12.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse viimeistään 13.4. klo 14.00: jaana.pyyhtia@evl.fi.

Muuta

Avoimet työpaikat Suomen ev. lut. kirkossa löydät täältä.