Tarjoiluhinnastot

• Huom! Parinpellon leirikeskuksella on erillinen hinnasto, joka löytyy täältä.
  • Hollolan kirkonkylän Vanhan pappilan tiloista ja tarjoiluista vastaa pitopalveluyrittäjä Olkihattu Oy.
  • Tilojen käyttökorvaushinnasto
  • Sovituksenkirkon tarjoiluista sovitaan ravintolapäällikön kanssa p. 040 154 7401.
  • Sovituksenkirkon sekä Parinpellon ja Kalliopirtin leirikeskusten keittiöitä ei luovuteta yksityiskäyttöön.

Sovituksenkirkon tarjoiluhinnasto

Tarjoiluhinnasto on voimassa 1.1.2019 alkaen tehdyistä tilauksista.

1) Lataa tästä ns. kokouskahvien, kevyen suolaisen ja makean tarjoilun hinnasto.

2) Lataa tästä valmiiden kahvi- ja ruokatarjoilujen tarjoiluehdotelmien hinnasto.

Huom! Hinnastojen lopussa myös muuta huomioitavaa osio.

Muut ehdot

* Hinnastoa käytetään seurakunnan järjestäessä tarjoilua Sovituksenkirkossa. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

* Tarjoilun sisällöstä sovitaan Sovituksenkirkon ravintolapäällikön kanssa. Tiedustelut erikoistilauksista tai tarjoilun sisällön muutoksista ravintolapäällikköltä (p. 040 154 7401).

* Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin korkeampi tarjoiluhinta, ks. erillinen hinnastoliite

* Hinnat ovat henkilöltä. 4 - 12 -vuotiaat puoleen hintaan, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi, ks. erillinen hinnastoliite.

* Seurakunnan hoitaessa tarjoilun seurakuntalaisilta ei peritä tilan käyttömaksua.

Peruutus- ja muutosehdot

Peruutukset ja muutokset tehdään suoraan ravintolapäällikölle. Tilausten peruutukset: ruokatarjoilu 14 päivää ennen ja kahvitarjoilu 7 päivää ennen tilaisuutta (isot tilaukset, yli 30 henkilöä, kuitenkin 2 viikkoa aikaisemmin).

Jos tilaisuus perutaan määräaikojen jälkeen, tilaajalta peritään täysi korvaus.

Laskutus tapahtuu aina tilausmäärän mukaan riippumatta toteutuneesta osallistujamäärästä.

Hinnasto on vahvistettu marraskuussa 2018.