Lähetystyö ja kansainvälinen vastuu

Hollolan seurakunnan lähetystyö toteuttaa koko kirkon perustehtävää, jonka Jeesus antoi kaste- ja lähetyskäskyssä (Matt.28:18-20).

Osana kansainvälistä vastuunkantoa Hollolan seurakunnalla on myös ystävyysseurakuntatoimintaa. Toiminnan tavoitteena on ylläpitää ja lisätä yhteyksiä tukemalla seurakuntatoimintaa ja omaehtoista toimintaa sekä antamalla seurakunnalle henkistä tukea.

Lähetystyö on kristittyjen yhteinen tehtävä ja mahdollisuus olla mukana lähimmäisen kohtaamisessa ja evankeliumin eteenpäin viemisessä. Tervetuloa mukaan.

Hollolan seurakunnalla on nimikkolähettejä ja nimikkokohdesopimuksia jokaisen kirkon virallisen suomenkielisen lähetysjärjestön kanssa. Vapaaehtoistyössä on mukana runsaasti seurakuntalaisia.

Seurakunnassa pidetään lähetystilaisuuksia ja lähetyspiirejä eri puolilla seurakuntaa. Lisäksi järjestetään säännöllisesti myyjäisiä sekä muita tapahtumia. >Tutustu ja osallistu lähetystyön toimintaan

Missiokammari

Hollolan Salpakankaalla sijaitseva Missiokammari toimii  kohtaamis- ja keskustelupaikkana osana seurakunnan lähetystoimintaa.

Missikammarin myymäläpuolen tuotevalikoimissa on laadukkaita käsitöitä, yksilöllisiä lahjatavaroita sekä kehitysmaakaupan  tuotteita. Myynnin tuotto lahjoitetaan nimikkolähetystyölle. Tervetuloa hyvän mielen ostoksille.

>Katso yhteystiedot ja aukioloajat Missiokammarin sivuilta.

Lähetyssihteeri
Hollolan kantaseurakunta