Vapaaehtoistoiminta

Hollolan seurakunnassa on aktiivista vapaaehtoistoimintaa, johon haluamme kutsua mukaan juuri sinut. Toimintaa on laidasta laitaan, jonka lisäksi voit myös vapaasti ehdottaa toimintaa, johon sinua kiinnostaisi osallistua. Tule mukaan tekemään hyvää!

Seurakunnan vapaaehtoistoiminta ja ilmoittautumistavat vaihtelevat hieman seurakunnan sisällä. Vapaaehtoistoiminnasta ja ilmoittautumiskäytännöistä voit lukea tarkemmin vasemmalla olevasta sivuvalikosta.

YouTube-video

Koko Hollolan seurakunnan yhteinen, DIAKONIAN VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOULUTUSPÄIVÄ on lauantaina 7.4.2018 klo 9.30-17, sisältäen lounaan ja kahvit.

JATKOTAPAAMINEN JA TODISTUSTEN JAKO on maanantaina 14.5.2018

klo 17-19.30.

Paikkana Missiokammari.

Tule mukaan tutustumaan miten voisit antaa aikaasi ja omia taitojasi ilahduttaen niillä toisia. Itsellesi saat hyvän mielen, mielekästä tekemistä - laatuaikaa!

Ilmoittautuminen Maaria Lumiaholle, ke 4.4.2018 mennessä.

Koulutus on maksuton.

Mukana Maaria Lumiaho, Pia Rantatupa, Pirkko Haapakka sekä vapaaehtoisia.