Vapaaehtoistoiminnan rekrytointilomake

Hyvä vapaaehtoistyöstä kiinnostunut! Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua Hollolan kantaseurakunnan vapaaehtoistoimintaan. Vapaaehtoistehtävistä kerromme tarkemmin kantaseurakunnan osalta täällä.

Lomakkeen täyttämällä tiedämme kiinnostuksestasi ja otamme sinuun lähiviikkoina yhteyttä. Lomakkeella voit myös ehdottaa jotain uutta tehtävää, johon sinua kiinnostaisi ottaa osaa.

Kesäkaudella toiminta on leirejä lukuunottamatta vähäisempää. Syksyllä haemme vapaaehtoisia talvikauden tehtäviin. Toisaalta esimerkiksi Missiokammarin ja lähimmäispalvelun toimintaan tarvitsemme vapaaehtoisia ympäri vuoden.

Täyttäessäsi alla olevan lomakkeen, seurakunta saa yhteystietosi, jotka tallentuvat seurakunnan käyttöön.

Rekrytointilomake

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.

Valitse yksi tai useampi vapaaehtoistoiminto, jonka parissa haluaisit toimia:*

Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.