Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi lomakkeella

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Kärkölän kappeliseurakuntaan vapaaehtoiseksi. Sinun ei tarvitse tietää, millaisessa tehtävässä haluat toimia, mutta voit ilmoittautua myös tiettyyn tehtävään.

Huomioi, että tämän lomakkeen täyttämällä annat seurakunnalle luvan liittää tietosi voit seurakunnan vapaaehtoispankkiin. Kirjoita johonkin viestikenttää tiedoksi vastaanottajalle, jos et halua, että lähettämäsi tiedot tallennetaan.

Ilmoittautumislomake

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Milloin haluaisit mieluiten toimia vapaaehtoisena?*

Olen kiinnostunut seuraavista tehtävistä

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.