Kuhmoinen-Padasjoen kappeliseurakunnan vapaaehtoistoiminta

Kuhmoinen-Padasjoen kappeliseurakunassa on tarjolla monenlaisia vapaaehtoistehtäviä. Alla on kerrottu muutamista vapaaehtoistehtävistä tarkemmin, mutta kappeliseurakunnassa löytyy muutakin vapaaehtoistoimintaa. Otathan siis rohkeasti yhteyttä kappliseurakunnan diakoniatyöntekijään ja kysyt lisätietoja! Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.

Diakoniatyön vapaaehtoistoiminta

Diakoniatyön vapaaehtoistoiminnassa voit käydä tapaamassa ihmisiä kodeissa ja laitoksissa rupattelun ja vaikkapa ulkoilun merkeissä. Voit myös tulla järjestämään myyjäisiä ja erilaisia tempauksia työntekijöiden kanssa.

Mielellämme otamme myös vastaan ideoita vapaaehtoistyön mahdollisuuksista ja uusista tehtävistä. Lisätietoja saat Tarja Vesikalliolta (yhteystiedot alhaalla).

Tarja Vesikallio
Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunta