Toimintamme lapsille ja lapsiperheille - tervetuloa mukaan!

Täältä löydät tietoa seurakuntamme lapsille ja lapsiperheille tarjottavasta toiminnasta.

Hollolan seurakunnan varhaiskasvatuksen perustehtävänä on kasvattaa lapsia yhdessä läheisten kanssa kristilliseen uskoon ja huolehtia lapsen hengellisen elämän hoitamisesta.

Yhdessä eteenpäin

Tarkempia tietoja säännöllisestä toiminnastamme voit lukea vasemmassa reunassa olevasta sivunavigaatiosta. Lisäksi muista, yksittäisistä tapahtumistamme ilmoitamme tapahtumakalenterissa.

Olemme käytettävissäsi:

Johtava lapsityönohjaaja Riitta Petsalo (yhteystiedot alhaalla)
Pyhäkoulusihteeri-lastenohjaaja Satu Vesa (yhteystiedot alhaalla)

Varhaiskasvatuksen pastori  Satu Alander

sekä lastenohjaajat  Riitta Julkunen, Mira Klinga, Kati KoponenMarja Liukkonen, Katri Mikkola, Ramona Nikkinen, Margit Ruohisto ja Liisa Viertiö.

Seurakunta onnittelee pienokaisia syntymäpäiväkorteilla

Seurakunta onnittelee 1–4-vuotta täyttäviä syntymäpäiväkortilla. Samalla rohkaistaan perheitä osallistumaan seurakunnan toimintaan: perhekerho/kahvilaan, päiväkerhoon, perhejumalanpalveluksiin sekä muihin tapahtumiin.

Kurkista Facebook-verkkoyhteisöömme "Lapsi on ilo", jonka sisältö käsittelee koko Hollolan seurakunnan varhaiskasvatuksen toimintaa. Vain tykkääminen ja kommentoiminen vaativat kirjautumisen.

Seurakuntasi on sinua varten, tule mukaan!

Satu Alander
Pappi