Reformaation merkkivuoden luento

Sovituksenkirkko (Hollola)

Tervetuloa kuuntelemaan mitä Lutherin perintö voisi tarkoittaa nykypäivänä kristillisessä elämässä ja laulamaan Lutherin virsiä!

Tervetuloa Sovituksenkirkon kirkkosaliin pohtimaan reformaattoreiden perintöä nykyajalle. Mitä me voisimme oppia Lutherin ajatuksista? Luennon pitää vs. seurakuntapastori Ville Särkkä.

Vuonna 1517 syksyllä alkoi reformaation alkusysäys kun Luther julkaisi 95 teesiä. Martin Lutherin löytö armollisesta Jumalasta, jolle riittää vain usko pelastuksen ehdoksi, on muuttanut maailmaa.

Pääset myös laulamaan Lutherin tuttuja virsiä ja kuulemaan kirkkokuoron esittämänä muutaman vähemmän tunnetun virsihelmen.

Tervetuloa pohtimaan kirkkomme viisisataavuotista perintöä! Mikä on meille tärkeää, minkä pitäisi olla meille tärkeää?

Hollolan kantaseurakunta

Sovituksenkirkko (Hollola)

My favorite things - Lauluja ilosta ja onnesta

My favorite things - Lauluja ilosta ja onnesta. Lauluyhtye Caya konsertoi.

Hämeenkosken kirkko

Pyhän Kolminaisuuden päivä
Ville Särkkä, Ismo Lehmusto.

Hollolan kirkko

Perhemessu (kummikirkko)

Pyhän Kolminaisuuden päivä
Satu Alander, Maarit Peltomaa.