Kiirastorstain ehtoolliskirkko

Hollolan kirkko

Ville Särkkä, Sirkku Laitinen, Sinikka Pitkänen, kirkkokuoro.

Tervetuloa viettämään viikkomessua kiirastorstaina.

Kiirastorstai muodostaa pääsiäisjakson käännekohdan. Tuhkakeskiviikkona alkanut katumusaika päättyy kiirastorstain ehtoollisjumalanpalvelukseen.

Kiirastorstai poikkeaa luonteeltaan hiljaisen viikon muista päivistä. Raamatullisena pääaiheena on ehtoollisen asettaminen. Lisäksi kiirastorstaina on vanhastaan muisteltu Jeesusta, joka pesee opetuslasten jalat.

Ehtoolliskirkon lopuksi alttari riisutaan liturgisista esineistä ja kirkkotekstiileistä. Se kertoo seuraavana aamuna sarastavan pitkäperjantain kärsimyksestä ja surusta.

Saamme hiljentyä kuulemaan Raamatun sanaa ja kirkkokuoron laulua. Saamme rukoilla ja käydä yhteiselle aterialle ehtoollisessa.

Hollolan kantaseurakunta

la 21.7.2018 klo 11.00 - su 22.7.2018 klo 23.59

Hollolan kirkko

Nukketeatteri Tuikku: Maria, Jeesuksen äiti

Nukketeatteri Tuikku esittää Keskiaikatapahtumassa näytelmän Maria, Jeesuksen äiti.

Kuhmoisten kirkko

Elina Vartiainen, Tuure Lindén.

Sovituksenkirkko (Hollola)

Ville Särkkä, Sinikka Pitkänen.