Messu Hollolan kirkko

2. sunnuntai pääsiäisestä
Ville Särkkä, Sinikka Pitkänen.

Tervetuloa pääsiäisenajan messuun! Pääsiäisaikana juhlimme jumalanpalveluksissa ylösnoussutta Vapahtajaa, Jeesusta Kristusta.

Tätä sunnuntaita sanotaan Hyvän paimenen sunnuntaiksi.
Päivän latinalainen nimi misericordia Domini (= Herran laupeus, uskollisuus) tulee päivän antifonin alusta (Ps. 33: 5).
Kuulemme ehkäpä maailman tunnetuimman raamatunkohdan, Hyvä Paimen -psalmin ja pohdimme sen antamia hengellisiä eväitä elämään.
Jeesus on hyvä paimen, joka pitää huolen lampaistaan. Ylimpänä paimenena hän lähettää opetuslapsensa huolehtimaan Jumalan laumasta.

Ehtoollisessa Hyvä Paimen ruokkii laumaansa, olemalla itse läsnä leivässä ja viinissä.
Tervetuloa yhdessä veisaamaan, hiljentymään, rukoilemaan. Ennen kaikkea Jumalan sanan puhuteltavaksi ja osallistumaan Pyhälle ehtoolliselle!

Hollolan kantaseurakunta