Konsertti, Duo Toivio-Puusepp

Hollolan kirkko

Duo Seeli Toivio (sello ja sopraano) - Lily-Marlene Puusepp (harput) - Sellon ja harpun taikaa

Hollolan vanhassa kirkossa soi harvoin kuultu konserttiharppu, folk-harppu, yli 200-vuotias sello sekä heleä sopraano. Duo Toivio-Puusepp eli sellisti-sopraano Seeli Toivio ja harpisti Lily-Marlene Puusepp esiintyvät noin tunninmittaisessa, romanttisessa konsertissa. Säveltäjänimiä mm. Armas Järnefelt, Toivo Kuula, Aarre ja Oskar Merikanto. Monipuolinen ohjelma koostuu tunnetuista teoksista, unohtamatta pieniä juontoja musiikin lomassa; artistit kertovat mm. upeista soittimistaan. Konsertissa on myynnissä duon CD-levyjä. Kortit käyvät. Ohjelmamaksu 15e. Tervetuloa lämpimästi!

Vanha pappila (Hollola kk)

Juhannusaaton juhla Hollolan Vanhassa pappilassa

Perinteinen juhannusjuhla koko perheelle.

Kärkölän kirkko

Musiikkia Suvi-illassa -konsertti

Maria Sirén, sopraano, Kirsi Skantz-Viljakainen, piano ja urut sekä Ulla ja Svante Arvedson, nokkahuilut.
Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

Padasjoen kirkko

Konsertti kirkossa

"Yöt kesän valkeat"
Jyrki Anttila, tenori; Maija Anttila, urut ja piano.
Ohjelma 10 €.