Konsertti, Duo Toivio-Puusepp

Hollolan kirkko

Duo Seeli Toivio (sello ja sopraano) - Lily-Marlene Puusepp (harput) - Sellon ja harpun taikaa

Hollolan vanhassa kirkossa soi harvoin kuultu konserttiharppu, folk-harppu, yli 200-vuotias sello sekä heleä sopraano. Duo Toivio-Puusepp eli sellisti-sopraano Seeli Toivio ja harpisti Lily-Marlene Puusepp esiintyvät noin tunninmittaisessa, romanttisessa konsertissa. Säveltäjänimiä mm. Armas Järnefelt, Toivo Kuula, Aarre ja Oskar Merikanto. Monipuolinen ohjelma koostuu tunnetuista teoksista, unohtamatta pieniä juontoja musiikin lomassa; artistit kertovat mm. upeista soittimistaan. Konsertissa on myynnissä duon CD-levyjä. Kortit käyvät. Ohjelmamaksu 15e. Tervetuloa lämpimästi!

Kärkölän seurakuntakeskus

Yhteislaulua

Yhteislaulua seurakuntakeskuksella, Mummon kammarissa.
Aloituskerta 23.8. klo 13 alken

Sovituksenkirkko (Hollola)

Konsertti, kauneinta viulumusiikkia Keski-Euroopasta

Viulisti Eeva Vesamäki ja pianisti Harri Saarinen konsertoivat Sovituksenkirkossa

Kärkölän seurakuntakeskus

Yhteislaulua

Yhteislaulua seurakuntakeskuksella, Mummon kammarissa.