Konsertti, Duo Toivio-Puusepp

Hollolan kirkko

Duo Seeli Toivio (sello ja sopraano) - Lily-Marlene Puusepp (harput) - Sellon ja harpun taikaa

Hollolan vanhassa kirkossa soi harvoin kuultu konserttiharppu, folk-harppu, yli 200-vuotias sello sekä heleä sopraano. Duo Toivio-Puusepp eli sellisti-sopraano Seeli Toivio ja harpisti Lily-Marlene Puusepp esiintyvät noin tunninmittaisessa, romanttisessa konsertissa. Säveltäjänimiä mm. Armas Järnefelt, Toivo Kuula, Aarre ja Oskar Merikanto. Monipuolinen ohjelma koostuu tunnetuista teoksista, unohtamatta pieniä juontoja musiikin lomassa; artistit kertovat mm. upeista soittimistaan. Konsertissa on myynnissä duon CD-levyjä. Kortit käyvät. Ohjelmamaksu 15e. Tervetuloa lämpimästi!

Kuhmoisten kirkko

Yhteisvastuukonsertti, lauluryhmä Sopivat

Lauluryhmä Sopivat konsertoi. Kolehti yhteisvastuukeräykseen, vapaa pääsy

Kärkölän kirkko

HEIJASTUKSIA -Konsertti

Jarkko Launonen, sello
Iina Harjula, piano

Bach - Pärt

Ohjelma 10 €.
Kahviraha yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Padasjoen kirkko

Yhteisvastuukonsertti

Lauluryhmä Sopivat Hollolan Vesikansasta esiintyy. Kolehti yhteisvastuukeräykseen, vapaa pääsy.