Konsertti, Duo Toivio-Puusepp

Hollolan kirkko

Duo Seeli Toivio (sello ja sopraano) - Lily-Marlene Puusepp (harput) - Sellon ja harpun taikaa

Hollolan vanhassa kirkossa soi harvoin kuultu konserttiharppu, folk-harppu, yli 200-vuotias sello sekä heleä sopraano. Duo Toivio-Puusepp eli sellisti-sopraano Seeli Toivio ja harpisti Lily-Marlene Puusepp esiintyvät noin tunninmittaisessa, romanttisessa konsertissa. Säveltäjänimiä mm. Armas Järnefelt, Toivo Kuula, Aarre ja Oskar Merikanto. Monipuolinen ohjelma koostuu tunnetuista teoksista, unohtamatta pieniä juontoja musiikin lomassa; artistit kertovat mm. upeista soittimistaan. Konsertissa on myynnissä duon CD-levyjä. Kortit käyvät. Ohjelmamaksu 15e. Tervetuloa lämpimästi!

Kuhmola, Toritie 57

Torstaituvan Kauneimmat Joululaulut

Kauneimpia Joululauluja lauletaan Kuhmolan Torstaituvassa poikkeuksellisesti jo klo 11.00. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuralle.

Keskustie 20

Joululaulutuokio Lähimmäistuvalla

Kanttorin laulutuokio Helmi Säästöpankin kerhohuoneella.

Kärkölän seurakuntakeskus

Kirkkokuoro

Kärkölän kirkkokuoron harjoitukset Seurakuntakeskuksella Järvelässä torstaisin.