Miesten kotailta Kapsäkissä, os. Toritie 61, Kuhmoinen

Kuhmoinen - Padasjoki - muualla

Tervetuloa!

Vierailijoina paikallisia puumestareita: Olli Hietajärvi, Jaakko Järvi, Juha Kulju, Matti Kuparinen, Tomas Nordström, Vesa Ruokola, Unto Sarvala ja Ossi Simola

Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunta

Juhannusjuhla

alkaen klo 18-21, ohjelmassa: lipun nosto, kahvin + kahvileivän ja arpojen myyntiä, melontaa (järjestää Teuronjoen Latu), mato-ongintaa, lapsille pomppulinna ja palkinto-ongintaa, ulkopelejä, esityksiä ja yhteislaulua, kokko syttyy, (jos sää sallii), mehua ja makkaraa myynnissä, sauna on lämmin klo 21-23, kuljetus juhlaan: lähtö klo 17.20 Nerolasta, reitti: Nerola - Erkkilä -seurakuntakeskus - Nesteen piha - 54 tie Lappila - Oriharon risteys, paluu Kalliopirtiltä n. klo 21.00, ilmoita kyytitarpeesta seurakuntatoimistoon, joko ti 19.6. tai to 21.6. klo 9-11, puh. 050-372 5030.

Vanha pappila (Hollola kk)

Juhannusaaton juhla Hollolan Vanhassa pappilassa

Perinteinen juhannusjuhla koko perheelle.

Kappeliseurakunnan juhannusjuhla kaikelle kansalle

Kappeliseurakunnan juhannusjuhla kaikelle kansalle Särsjärven leirikeskuksessa Padasjoella, Hämeenlinnantie 357.