Messu, vapaaehtoisten siunaaminen, uutispuuro ja kirkkokahvit

Sovituksenkirkko (Hollola)

Janne Hatakka, Antti Lahtinen, Vesa Koskimaa.

Pyhäpäivä: 14. sunnuntai helluntaista, lähimmäisen päivä. Vapaaehtoistyössä olevien siunaaminen.
Sovituksenkirkon kirkkosali, Sovituksenkirkko - Keittiö, Sovituksenkirkko - Kirkkosalin aula, Sovituksenkirkko - Sakasti, Sovituksenkirkko - Srksali Maria, Sovituksenkirkko - Srksali Martta, Muu tila
Saarnaaja: Hatakka Janne
Kanttori: Koskimaa Vesa
Avustava pappi: Lahtinen Antti
Muuta tietoa: Tilaisuuden vastuuhlö/ryhmä: Satu Taitto
Kirjaamisen vastuuhlö/ryhmä: Sovituksenkirkon suntiot
Sovituksenkirkko Suntio, Vesa Koskimaa, Janne Hatakka, Antti Lahtinen, Pia Rantatupa, Virve Valkeavuori

Hollolan kantaseurakunta

Juhannusjuhla

alkaen klo 18-21, ohjelmassa: lipun nosto, kahvin + kahvileivän ja arpojen myyntiä, melontaa (järjestää Teuronjoen Latu), mato-ongintaa, lapsille pomppulinna ja palkinto-ongintaa, ulkopelejä, esityksiä ja yhteislaulua, kokko syttyy, (jos sää sallii), mehua ja makkaraa myynnissä, sauna on lämmin klo 21-23, kuljetus juhlaan: lähtö klo 17.20 Nerolasta, reitti: Nerola - Erkkilä -seurakuntakeskus - Nesteen piha - 54 tie Lappila - Oriharon risteys, paluu Kalliopirtiltä n. klo 21.00, ilmoita kyytitarpeesta seurakuntatoimistoon, joko ti 19.6. tai to 21.6. klo 9-11, puh. 050-372 5030.

Vanha pappila (Hollola kk)

Juhannusaaton juhla Hollolan Vanhassa pappilassa

Perinteinen juhannusjuhla koko perheelle.

Kappeliseurakunnan juhannusjuhla kaikelle kansalle

Kappeliseurakunnan juhannusjuhla kaikelle kansalle Särsjärven leirikeskuksessa Padasjoella, Hämeenlinnantie 357.