Vanhusten viikon juhla Sovituksenkirkossa klo 13

Sovituksenkirkko (Hollola)

Juhlakahvi klo 12 alkaen

Hollolan ja Hämeenkosken Vanhus- ja vammaisneuvoston ja Hollolan seurakunnan järjestämä vanhustenviikon pääjuhla Sovituksenkirkossa. Tervetulleita ovat myös kappeliseurakunnan väki. Maksuton kyyti kulkee seuraavasti: 10.45 lähtö Kuhmoisten srk-koti, 11.15 Padasjoen srk-koti, 11.45 Vesikansan srk-koti. 11.15 Järvelän srk-keskus, 11.45 Hämeenkosken Seurala. Paluu juhlan jälkeen samoja reittejä noin klo 14.30. Juhlassa mukana Päivi Rahkonen, Pentti Lampi, Laulavat veljet, Päiväkerholaisia. Lämpimästi tervetuloa läheltä ja kauempaa!

Hollolan seurakunta

Hollolan kantaseurakunta

Olen maaseutualueen diakoniatyöntekijä. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.