Omaishoitajien virkistyspäivä

Padasjoen seurakuntakoti

Tervetuloa virkistymään!

Omaishoitajien ja -hoidettavien virkistyspäivä 25.10. klo 11-13
Palvelutyön työryhmän arkilounastiimi järjestää virkistyspäivän lahjana Padasjokelaisille omaishoitajille ja -hoidettaville Padasjoen seurakuntakodilla.
Tarjolla on lounas ja päiväkahvi.
Ohjelmassa on mm. Päiväkuoron lauluesitys, hanurimusiikkia, yhteislauluja ja hartaushetki.
Seurakunnasta päivässä ovat mukana kanttori Juha Nurmi ja diakoniatyöntekijä Kirsi Virtanen.
Ilmoittautuminen 20.10. mennessä p. 0400 120 213 / Tytti Pakarinen

Olet sydämellisesti tervetullut!

Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunta

Juhannusjuhla

alkaen klo 18-21, ohjelmassa: lipun nosto, kahvin + kahvileivän ja arpojen myyntiä, melontaa (järjestää Teuronjoen Latu), mato-ongintaa, lapsille pomppulinna ja palkinto-ongintaa, ulkopelejä, esityksiä ja yhteislaulua, kokko syttyy, (jos sää sallii), mehua ja makkaraa myynnissä, sauna on lämmin klo 21-23, kuljetus juhlaan: lähtö klo 17.20 Nerolasta, reitti: Nerola - Erkkilä -seurakuntakeskus - Nesteen piha - 54 tie Lappila - Oriharon risteys, paluu Kalliopirtiltä n. klo 21.00, ilmoita kyytitarpeesta seurakuntatoimistoon, joko ti 19.6. tai to 21.6. klo 9-11, puh. 050-372 5030.

Vanha pappila (Hollola kk)

Juhannusaaton juhla Hollolan Vanhassa pappilassa

Perinteinen juhannusjuhla koko perheelle.

Kappeliseurakunnan juhannusjuhla kaikelle kansalle

Kappeliseurakunnan juhannusjuhla kaikelle kansalle Särsjärven leirikeskuksessa Padasjoella, Hämeenlinnantie 357.