Luther- tapahtuma perheille uskonpuhdistuksen muistopäivänä

Kärkölän seurakuntakeskus

Perhemessu, jossa leikimme piilosta, tapaamme Lutherin, liikuntakerholaiset liikuttavat ja puuhakerholaiset ovat leiponeet pullat sekä päiväkerholaiset askarrelleet omenat puuhun!

Uskonpuhdistuksen 500-vuotis juhlavuosi huipentuu tapahtumaan Järvelän seurakuntatalolla, jonne kaikenikäiset ovat tervetulleita leikkimielellä! Messu eli ehtoollisjumalanpalveluksessa on toiminnallisuutta ja koululaiset ja päiväkerholaiset ovat olleet rakentamassa sen toteutusta. Päiväkerholaiset ovat tehneet omenat juhlavuoden symbolin omenapuun oksille. Omenat kerholaiset saavat mukaansa ja niillä voi koristaa joulukuusta ensi jouluna. Rohkeasti mukaan erilaiseen messuun, jonka jälkeen on kirkkokahvit ja mehut pullien kera!
Mukana menossa Katja-Margit Takatalo, Ville Särkkä, Susanna Weckström ja Kirsi Skantz-Viljakainen

Kärkölän kappeliseurakunta

Missiokammari (Hollola)

Missiokammari avoinna klo 10-14

Tervetuloa Missiokammarille klo 10-14.

Vesikansan seurakuntakoti

MASTER CHEF senior