Viron kielen jatkokurssi

Seurakuntatoimisto, Asikkalantie 2

Tule mukaan oppimaan ystävyysseurakuntamme kieltä!

Kurssilla opiskellaan viron kieltä Kristi Mesiän johdolla. Kurssi on jatkoa aiemmin pidetylle peruskurssille.
Kurssi on maksuton, mutta mahdollinen oppikirja täytyy kustantaa itse.

Hämeenkosken kappeliseurakunta

Juhannusjuhla

alkaen klo 18-21, ohjelmassa: lipun nosto, kahvin + kahvileivän ja arpojen myyntiä, melontaa (järjestää Teuronjoen Latu), mato-ongintaa, lapsille pomppulinna ja palkinto-ongintaa, ulkopelejä, esityksiä ja yhteislaulua, kokko syttyy, (jos sää sallii), mehua ja makkaraa myynnissä, sauna on lämmin klo 21-23, kuljetus juhlaan: lähtö klo 17.20 Nerolasta, reitti: Nerola - Erkkilä -seurakuntakeskus - Nesteen piha - 54 tie Lappila - Oriharon risteys, paluu Kalliopirtiltä n. klo 21.00, ilmoita kyytitarpeesta seurakuntatoimistoon, joko ti 19.6. tai to 21.6. klo 9-11, puh. 050-372 5030.

Vanha pappila (Hollola kk)

Juhannusaaton juhla Hollolan Vanhassa pappilassa

Perinteinen juhannusjuhla koko perheelle.

Kappeliseurakunnan juhannusjuhla kaikelle kansalle

Kappeliseurakunnan juhannusjuhla kaikelle kansalle Särsjärven leirikeskuksessa Padasjoella, Hämeenlinnantie 357.