Sunnuntain iltamusiikkia

Sunnuntain iltamusiikkia Kärkölän kirkko

KITARAKONSERTTI "Skandinaviasta Espanjaan ja Victoria Regia"

Duo Calderan joulukuisessa konsertissa kuullaan mm. Sibeliusta sekä englantilaista ja espanjalaista musiikkia kahdelle kitaralle.
Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €. Lämpimästi tervetuloa!

DUO CALDERA: "Skandinaviasta Espanjaan ja Victoria Regia"
Agnieszka Terho ja Juha Johansson, kitara.

Konsertin ohjelmassa kuullaan mm. Jean Sibeliuksen Valse Tristen sovitus kahdelle kitaralle Suomi 100 - juhlavuoden kunniaksi. Pohjolan musiikki kohtaa konsertissa etelän lämmön Sérgio Assadin Três Cenas Brasileiras - teoksessa jossa kuvataan maailman suurinta vesililjaa. Kukka on saanut nimensä Englannin kuningatar Victorian kunniaksi ja musiikki johdattaa myös Brittein saarille konsertin ensimmäisella puoliskolla. John Dowlandin "Come Heavy Sleep" soi mietteliäänä aloituksena ja johdantona. Konsertin lopussa soi espanjalaisen Manuel de Fallan Rituaalinen Tulitanssi baletista Noiduttu rakkaus."

Kärkölän kappeliseurakunta

Kärkölän seurakuntakeskus

Yhteislaulua

Yhteislaulua seurakuntakeskuksella, Mummon kammarissa.
Aloituskerta 23.8. klo 13 alken

Sovituksenkirkko (Hollola)

Konsertti, kauneinta viulumusiikkia Keski-Euroopasta

Viulisti Eeva Vesamäki ja pianisti Harri Saarinen konsertoivat Sovituksenkirkossa

Kärkölän seurakuntakeskus

Yhteislaulua

Yhteislaulua seurakuntakeskuksella, Mummon kammarissa.