Sunnuntain iltamusiikkia

Sunnuntain iltamusiikkia Kärkölän kirkko

KITARAKONSERTTI "Skandinaviasta Espanjaan ja Victoria Regia"

Duo Calderan joulukuisessa konsertissa kuullaan mm. Sibeliusta sekä englantilaista ja espanjalaista musiikkia kahdelle kitaralle.
Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €. Lämpimästi tervetuloa!

DUO CALDERA: "Skandinaviasta Espanjaan ja Victoria Regia"
Agnieszka Terho ja Juha Johansson, kitara.

Konsertin ohjelmassa kuullaan mm. Jean Sibeliuksen Valse Tristen sovitus kahdelle kitaralle Suomi 100 - juhlavuoden kunniaksi. Pohjolan musiikki kohtaa konsertissa etelän lämmön Sérgio Assadin Três Cenas Brasileiras - teoksessa jossa kuvataan maailman suurinta vesililjaa. Kukka on saanut nimensä Englannin kuningatar Victorian kunniaksi ja musiikki johdattaa myös Brittein saarille konsertin ensimmäisella puoliskolla. John Dowlandin "Come Heavy Sleep" soi mietteliäänä aloituksena ja johdantona. Konsertin lopussa soi espanjalaisen Manuel de Fallan Rituaalinen Tulitanssi baletista Noiduttu rakkaus."

Kärkölän kappeliseurakunta

Vanha pappila (Hollola kk)

Juhannusaaton juhla Hollolan Vanhassa pappilassa

Perinteinen juhannusjuhla koko perheelle.

Kärkölän kirkko

Musiikkia Suvi-illassa -konsertti

Maria Sirén, sopraano, Kirsi Skantz-Viljakainen, piano ja urut sekä Ulla ja Svante Arvedson, nokkahuilut.
Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

Padasjoen kirkko

Konsertti kirkossa

"Yöt kesän valkeat"
Jyrki Anttila, tenori; Maija Anttila, urut ja piano.
Ohjelma 10 €.