Sunnuntain iltamusiikkia

Sunnuntain iltamusiikkia Kärkölän kirkko

KITARAKONSERTTI "Skandinaviasta Espanjaan ja Victoria Regia"

Duo Calderan joulukuisessa konsertissa kuullaan mm. Sibeliusta sekä englantilaista ja espanjalaista musiikkia kahdelle kitaralle.
Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €. Lämpimästi tervetuloa!

DUO CALDERA: "Skandinaviasta Espanjaan ja Victoria Regia"
Agnieszka Terho ja Juha Johansson, kitara.

Konsertin ohjelmassa kuullaan mm. Jean Sibeliuksen Valse Tristen sovitus kahdelle kitaralle Suomi 100 - juhlavuoden kunniaksi. Pohjolan musiikki kohtaa konsertissa etelän lämmön Sérgio Assadin Três Cenas Brasileiras - teoksessa jossa kuvataan maailman suurinta vesililjaa. Kukka on saanut nimensä Englannin kuningatar Victorian kunniaksi ja musiikki johdattaa myös Brittein saarille konsertin ensimmäisella puoliskolla. John Dowlandin "Come Heavy Sleep" soi mietteliäänä aloituksena ja johdantona. Konsertin lopussa soi espanjalaisen Manuel de Fallan Rituaalinen Tulitanssi baletista Noiduttu rakkaus."

Kärkölän kappeliseurakunta

Kuhmoisten kirkko

Yhteisvastuukonsertti, lauluryhmä Sopivat

Lauluryhmä Sopivat konsertoi. Kolehti yhteisvastuukeräykseen, vapaa pääsy

Kärkölän kirkko

HEIJASTUKSIA -Konsertti

Jarkko Launonen, sello
Iina Harjula, piano

Bach - Pärt

Ohjelma 10 €.
Kahviraha yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Padasjoen kirkko

Yhteisvastuukonsertti

Lauluryhmä Sopivat Hollolan Vesikansasta esiintyy. Kolehti yhteisvastuukeräykseen, vapaa pääsy.