Lähetysseuran teatterinäytös "Sum svaa kum!"

Sovituksenkirkko (Hollola)

Tervetuloa Lähetysseuran teatteriesitykseen: Sum svaa kum!
Mukana nuorten Via-bändi ja terveisiä lähetyskentältä!

Näytökset klo 12 ja 14.

Tervetuloa - Sum svaa kum! on Suomen Lähetysseuran monikulttuurisuustyön vuorovaikutteinen teatteriesitys, joka käsittelee vieraanvaraisuutta, ennakkoluuloja ja kulttuurien kohtaamista kepeällä otteella. Näytelmässä eletään mukana kahden yläasteikäisen nuoren kokemuksissa ja kohtaamisessa suomalaisessa kulttuurissa.

Kambodzasta kotoisin olevan Samnangin ja suomalaisen Tuiskun tutustuessa toisiinsa matkaan tulee monia mutkia. Vieraus ja varautuneisuus heidän välillään vaihtuu lopulta vieraanvaraisuudeksi ja vastakohtaisuudet alkavat näyttää saman kolikon eri puolilta - vahvuuksilta, jotka tukevat toisiaan.

Näytökset klo 12 ja klo 14.

Hollolan kantaseurakunta

Kärkölän seurakuntakeskus

Avoimet ovet seurakuntakeskuksessa

Tervetuloa seurakuntakeskukseen lepäämään, olemaan, lukemaan, jutustelemaan, kahvittelemaan.... Ovet ovat avoinna joka maantai jokaiselle tulijalle!

Missiokammari (Hollola)

Missiokammari avoinna klo 10-14