Lähetysseuran teatterinäytös "Sum svaa kum!"

Sovituksenkirkko (Hollola)

Tervetuloa Lähetysseuran teatteriesitykseen: Sum svaa kum!
Mukana nuorten Via-bändi ja terveisiä lähetyskentältä!

Näytökset klo 12 ja 14.

Tervetuloa - Sum svaa kum! on Suomen Lähetysseuran monikulttuurisuustyön vuorovaikutteinen teatteriesitys, joka käsittelee vieraanvaraisuutta, ennakkoluuloja ja kulttuurien kohtaamista kepeällä otteella. Näytelmässä eletään mukana kahden yläasteikäisen nuoren kokemuksissa ja kohtaamisessa suomalaisessa kulttuurissa.

Kambodzasta kotoisin olevan Samnangin ja suomalaisen Tuiskun tutustuessa toisiinsa matkaan tulee monia mutkia. Vieraus ja varautuneisuus heidän välillään vaihtuu lopulta vieraanvaraisuudeksi ja vastakohtaisuudet alkavat näyttää saman kolikon eri puolilta - vahvuuksilta, jotka tukevat toisiaan.

Näytökset klo 12 ja klo 14.

Hollolan kantaseurakunta

Kärkölän kirkko

Musiikkia Suvi-illassa -konsertti

Maria Sirén, sopraano, Kirsi Skantz-Viljakainen, piano ja urut sekä Ulla ja Svante Arvedson, nokkahuilut.
Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

Vanha pappila (Hollola kk)

Kesäkerho/ perhekerho

Toimintaa ulkona, leikkiä laulua, askartelua, kahvi-/mehuhetki sekä pieni hiljentyminen Jumalan edessä.

Hämeenkosken Seurakuntatupa

Kesäkerho/ perhekerho