"Taivaallista musiikkia ja Kansanlauluja" -konsertti

Kärkölän kirkko

Pietarilaisen Konevitsa-kvartetti kiertueella Suomessa maaliskuussa 2018.

Konsertin monipuolinen ohjelma on oivallinen läpileikkaus Venäjän mieskamarikuorojen rikkaasta ohjelmistoperinteestä. Kirkkomusiikin lisäksi konserttien ohjelmassa on venäläistä kansan- ja sotilasmusiikkia.

Vapaa pääsy. Ohjelma 12 €. Tervetuloa!

Kvartetti perustettiin vuonna 1992, kun Pietarin konservatorion neljä nuorta muusikkoa ryhtyivät kesäisin laulamaan Konevitsan luostarin kirkossa. Konserttien tuotto menee Laatokalla sijaitsevan Konevitsan luostarin jälleenrakentamiseen.

Konevitsa-kvartetti on vuosien varrella osallistunut lukuisiin merkittäviin festivaaleihin Venäjällä, Englannissa, USA:ssa, Italiassa, Irlannissa ja Skandinaviassa. Viimeisten vuosien aikana he ovat tulleet tunnetuksi myös Japanissa, Kiinassa ja Ranskassa. Maailman musiikkikriitikot ja -lehdistö kiittelevät kvartetin laulun korkeaa taiteellista tasoa.

Kvartetti on konsertoinut Suomessa paljon, ja he ovat saaneet vuosien varrella täällä lukuisia taivaallisen kuoromusiikin ystäviä.

Kärkölän kappeliseurakunta

Kuhmoisten kirkko

Yhteisvastuukonsertti, lauluryhmä Sopivat

Lauluryhmä Sopivat konsertoi. Kolehti yhteisvastuukeräykseen, vapaa pääsy

Kärkölän kirkko

HEIJASTUKSIA -Konsertti

Jarkko Launonen, sello
Iina Harjula, piano

Bach - Pärt

Ohjelma 10 €.
Kahviraha yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Padasjoen kirkko

Yhteisvastuukonsertti

Lauluryhmä Sopivat Hollolan Vesikansasta esiintyy. Kolehti yhteisvastuukeräykseen, vapaa pääsy.