"Taivaallista musiikkia ja Kansanlauluja" -konsertti

Kärkölän kirkko

Pietarilaisen Konevitsa-kvartetti kiertueella Suomessa maaliskuussa 2018.

Konsertin monipuolinen ohjelma on oivallinen läpileikkaus Venäjän mieskamarikuorojen rikkaasta ohjelmistoperinteestä. Kirkkomusiikin lisäksi konserttien ohjelmassa on venäläistä kansan- ja sotilasmusiikkia.

Vapaa pääsy. Ohjelma 12 €. Tervetuloa!

Kvartetti perustettiin vuonna 1992, kun Pietarin konservatorion neljä nuorta muusikkoa ryhtyivät kesäisin laulamaan Konevitsan luostarin kirkossa. Konserttien tuotto menee Laatokalla sijaitsevan Konevitsan luostarin jälleenrakentamiseen.

Konevitsa-kvartetti on vuosien varrella osallistunut lukuisiin merkittäviin festivaaleihin Venäjällä, Englannissa, USA:ssa, Italiassa, Irlannissa ja Skandinaviassa. Viimeisten vuosien aikana he ovat tulleet tunnetuksi myös Japanissa, Kiinassa ja Ranskassa. Maailman musiikkikriitikot ja -lehdistö kiittelevät kvartetin laulun korkeaa taiteellista tasoa.

Kvartetti on konsertoinut Suomessa paljon, ja he ovat saaneet vuosien varrella täällä lukuisia taivaallisen kuoromusiikin ystäviä.

Kärkölän kappeliseurakunta

Seurakuntakeskuksella Järvelässä

Lapsikuoron harjoitukset

Lapsikuoron harjoitukset Seurakuntakeskuksella Järvelässä keskiviikkoisin.

Pastilantie 16

Hämeenkosken kirkko