MINECRAFT-kerho

Fisucraft

Minecraft-kerho 4.-7.-luokkalaisille tytöille ja pojille.

Tule pelaamaan Mineä kivassa porukassa!

Kerho järjestetään kirkon omalla Minecraft-palvelimella, Fisucraftilla.

Kerhoon osallistut siis kotoa käsin!
Palvelimen osoite: pelaa.fisucraft.net

Kerhoa vetävät seurakunnan vapaaehtoiset ja koulutetut kerhonohjaajat.

Infoilta vanhemille ja kerholaisille, jossa pääset näkemään ohjaajat ja kerhokaverit pidetään 16.11. torstaina klo 17-18 Sovituksenkirkolla, tulehan paikalle!

Vastuualueena kouluikäistentyö ja kerhot

Juhannusjuhla

alkaen klo 18-21, ohjelmassa: lipun nosto, kahvin + kahvileivän ja arpojen myyntiä, melontaa (järjestää Teuronjoen Latu), mato-ongintaa, lapsille pomppulinna ja palkinto-ongintaa, ulkopelejä, esityksiä ja yhteislaulua, kokko syttyy, (jos sää sallii), mehua ja makkaraa myynnissä, sauna on lämmin klo 21-23, kuljetus juhlaan: lähtö klo 17.20 Nerolasta, reitti: Nerola - Erkkilä -seurakuntakeskus - Nesteen piha - 54 tie Lappila - Oriharon risteys, paluu Kalliopirtiltä n. klo 21.00, ilmoita kyytitarpeesta seurakuntatoimistoon, joko ti 19.6. tai to 21.6. klo 9-11, puh. 050-372 5030.

Vanha pappila (Hollola kk)

Juhannusaaton juhla Hollolan Vanhassa pappilassa

Perinteinen juhannusjuhla koko perheelle.

Kärkölän kirkko

Musiikkia Suvi-illassa -konsertti

Maria Sirén, sopraano, Kirsi Skantz-Viljakainen, piano ja urut sekä Ulla ja Svante Arvedson, nokkahuilut.
Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.