KALLIONVALTAAJAT 1

ke 13.6. kello 10.00 - pe 15.6. kello 14.00

Leirikeskus Kalliopirtti (Kärkölä)

7-12-vuotiaille

Kuka eka kalliolla? Sehän tietysti selviää leirillä Kalliopirtillä. Todellinen kallionvaltaaja tarvitsee yhteistyötä, älyä, voimaa, näppäriä sormia, erätaitoja, rohkeutta ja paljon kaikkea muuta. Tule testaamaan kallionvaltaajan taitosi ja yllätä itsesi ja muut.
Leirin hinta 25€.

Kärkölän kappeliseurakunta, Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunta

Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnan alueella.

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Kärkölän kirkko

Musiikkia Suvi-illassa -konsertti

Maria Sirén, sopraano, Kirsi Skantz-Viljakainen, piano ja urut sekä Ulla ja Svante Arvedson, nokkahuilut.
Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

Vanha pappila (Hollola kk)

Kesäkerho/ perhekerho

Toimintaa ulkona, leikkiä laulua, askartelua, kahvi-/mehuhetki sekä pieni hiljentyminen Jumalan edessä.

Hämeenkosken Seurakuntatupa

Kesäkerho/ perhekerho