Nuorten STARTTI

Nuorten STARTTI Parinpellon leiri- ja kurssikeskus (Hollola)

Nuorten toiminnan starttaus

Ootko miettinyt mitä sitä oikein tekisi koko syksyn? Oliko isosesi idolisi ja mietit, kuinka tulisit yhtä nohevaksi nuoreksi ihmiseksi? Puriko raamattukärpänen? Jäikö punaisen kirjan laulut korvamadoiksi ja tekisi mieli päästää niitä ulos suusta? Halajatko mukaan kerhonohjaajien ainutlaatuiseen porukkaan? Veikö Parinpellon tai Kalliopirtin idyllinen maalaismaisema sydämesi?

EI HÄTÄÄ! Tähän kaikkeen kaipuuseesi vastaan Hollolan seurakunnan NUORTEN STARTTI! Tuuhan paikalle Parinpeltoon ilmoittautumaan isoskoulutukseen, kerhonohjaajaksi, nuorten bänditoimintaan, tai kuulemaan vaikkapa vain lisää nuortenilloista ja nuortenleireistä. Paikalle kaivataan teitä, jotka puhkutte innosta päästä isoseksi tai kerhonohjaajaksi, ja teitä joille lepoisa hengailu on mieluisampi vaihtoehto. Haluatko molemmat? Sekin onnistuu! Tuuhan paikalle siis!

Hollolan seurakunta

Pappi

Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi.

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Vastuualueena nuoriso-ja erityisnuorisotyö

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnan alueella.

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.

Seurakunnan saunailta

Sauna lämpimänä klo 18-20.
Voitte myös grillata omia eväitä tai ostaa makkaraa ja mehua, hinta 1 €.

Kärkölän seurakuntakeskus

Avoimet ovet seurakuntakeskuksessa

Tervetuloa seurakuntakeskukseen lepäämään, olemaan, lukemaan, jutustelemaan, kahvittelemaan.... Ovet ovat avoinna joka maantai jokaiselle tulijalle!