Lavrenchukien konsertti

Lavrenchukien konsertti Sovituksenkirkko (Hollola)

Tervetuloa!

Lavrenchukit ovat musiikkiperhe, joka tunnetaan tasokkaista ja monipuolisista konserteistaan.

Perheen isä Igor on musiikin lisensiaatti ja harmonikkataiteilija. Äiti Svetlana on musiikin maisteri pianon soiton alalla. Pojista Seva on ammattilainen trumpetisti sekä juontaja. Sevan vaimo Viktoria on viulisti. Pikkuveli Svetoslav soittaa selloa. Siskoset Anastasia ja Alena laulavat sekä soittavat kukin omia soittimiaan, Alena viulua ja Anastasia pianoa. Lavrenchukin ISO perheen täydentävät nuorimmat, Mariia-Kristiina, Elisa-Liel sekä Sevan ja Viktorian kaksi tytärtä Ariella ja Anna, jotka ovat myös aina matkalla mukana, leikkimässä ja nauttimassa yhdessäolosta.

Lavrenchukit osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ympäri maailmaa. Parhaimmillaan he pitävät yli 100 konserttia vuodessa. Vuorovaikutus yleisön kanssa tuo konserttiin lämpimän tunnelman.

Hollolan kantaseurakunta

Ylistyskuoro, Lauluryhmä Sela, Soitintrio Calando, Nokkahuiluryhmä Noccis

Seurakuntakeskuksella Järvelässä

Lapsikuoron harjoitukset

Lapsikuoron harjoitukset Seurakuntakeskuksella Järvelässä keskiviikkoisin.

Keskustie 20

Laulutuokio Lähimmäistuvalla

Kanttorin laulutuokio Helmi Säästöpankin kerhohuoneella, mukana Päiväkuoro.

Kärkölän seurakuntakeskus

Yhteislaulua

Yhteislaulua seurakuntakeskuksella, Mummon kammarissa.