Raamattuluento Jari Nordman

Sovituksenkirkko (Hollola)

Aiheena: Nehemia - rakentava rukoilija

Raamatun rukoilijoita

Rukous on yksi Raamatun suurista teemoista. Raamattua lukiessamme huomaamme, että Jumalan miehet ja naiset eivät voineet elää ilman rukousta. Koko heidän elämänsä, iloineen ja ahdistuksineen, oli yhtä ja jatkuvaa rukousta.
Syksyn luennoilla tutustumme viiteen Vanhan testamentin rukoilijaan. Heidän tarinansa ja esimerkkinsä rohkaiskoon myös meitä kääntymään Jumalan puoleen kaikissa elämämme asioissa. Rukouksessa on voima!
4.10. Abraham - Jumalan ystävä
18.10. Simson - voimaton voimamies
1.11. Elia - kirkkautta Karmel-vuorella
15.11. Daniel - peloton näkijä
29.11. Nehemia - rakentava rukoilija

Luentojen jälkeen on mahdollisuus keskustelulle ja kysymyksille sekä mahdollisuus sielunhoitoon. Illan musiikista vastaa Maarit Peltomaa. Myytävänä hengellistä kirjallisuutta. Illan päätteeksi on kahvi- ja teetarjoilu.
Luennot pitää rovasti Jari Nordman

Olet lämpimästi tervetullut löytöretkelle Vanhan testamentin äärellä!

Järjestäjinä Hollolan seurakunta, Suomen Raamattuopisto ja Agricola-opintokeskus

Hollolan kantaseurakunta

Missiokammari (Hollola)