Ystävänpäivä etkot

Hollolan Huili, os. Terveystie 25

Hollolan vapaaehtoisverkosto kutsuu kaikkia hollolalaisia vapaaehtoistoimijoita yhteiseen iltaan.

Kiitokseksi tekemästäsi arvokkaasta vapaaehtoistyöstä kutsumme Sinut ja ystäväsi nauttimaan mukavasta illasta. Tarjolla kahvia suolaisen ja makean kera. Illan aikana voit nauttia esityksistä sekä toisten vapaaehtoisten iloisesta seurasta. Lisäksi saat osallistua yhteisen, Huilin asukkaiden iloksi jäävän taideteoksen luomiseen.

Kantaseurakunnan ja Hämeenkosken kappelin vapaaehtoiset ilmoittautuvat Pia Rantatuvalle p. 044 5246 187 / pia.rantatupa@evl.fi. Ilmoittautuessa kerro mahdollinen erikoisruokavaliosi.

Hollolan kantaseurakunta

sekä MLL, 4H, SPR, Palvelutaloyhdistys Huili, Hollolan eläkeläisjärjestöt, Mesta, Lions Club, 4H.

Hollolan kantaseurakunta

Olen maaseutualueen diakoniatyöntekijä. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.