Toimintaa naisten kesken

Veljeni, sisareni!
Se, mikä meissä on samaa, rohkaisee minua.
Se, mikä meissä on erilaista, auttaa meitä ymmärtämään elämää ja toisiamme.

Hollola

Hollolan kantaseurakunnan aikuistyöstä lisätietoa antaa pappi Marjo Kortelainen (yhteystiedot alhaalla), ellei ryhmän tiedoissa muuta yhteyshenkilöä nimetä.

Naisten ryhmissä kokoonnumme keskustelemaan päivän aiheesta oman elämänkokemuksen kautta ja jaamme samalla toistemme iloja ja suruja. Pyrimme pohtimaan kaikkea mahdollisimman avoimesti ja ihmetellen, antaen tilaa erilaisille ajatuksille ja mielipiteille.

Keskustelumme ovat luottamuksellisia, mutta jokainen voi itse päättää, kuinka paljon haluaa itse omista kokemuksistaan kertoa. Keskustelun päätteeksi rukoilemme toistemme ja esirukoustoiveiden mukaan.

Ryhmät ovat avoimia eli voit tulla, kun pääset tai kun jokin aihe sinua kiinnostaa. Olet tervetullut!

NAISET LÄHTEELLÄ

Naiset lähteellä kokoontuu kerran kuukaudessa joka kuun toinen sunnuntai (paitsi joulun aikana) klo 16-17.30 Sovituksenkirkon takkahuoneessa.

13.1. Miksi kuolemasta puhutaan niin vähän?

10.2. Miehiä ja naisia - Raamatusta ja tasa-arvosta. Vierailijana Pertti Nieminen, joka toimii raamattuluennoitsijana ja on tuttu Ristinkirkon Credo-luennoista.

10.3. Ajankohtaisia asioita kirkossa:

Keskustelemme samaa sukupuolta olevien vihkimisestä ja erilaisista Raamattukäsityksistä kirkon sisällä.

14.4. Miten luen Raamattua? Raamatun tekstikritiikki ja erilaiset tulkintatavat.

12.5. Kirkko ja maahanmuuttajat - Kristitty ja eri uskonnot

NAISTEN TAKKAILLAT

Torstaisin, kuun lopulla, klo 18.00-19.30 Sovituksenkirkon takkahuone, sauna on valmiina jo 17.30

24.1.

21.2.

28.3. (HUOM! Pidempi väli!)

25.4.

Kevään 2019 keskustelunaiheet varmistuvat 13.1. mennessä!

Naisten kevätretkipäivä on su 26.5.! Suunnittelu on vielä kesken.

TULE ROHKEASTI MUKAAN MEIDÄN NAISTEN JOUKKOON!

Kysy lisää aikuistyön pappi Marjo Kortelainen p. 044 5246194, marjo.kortelainen(at)evl.fi

Pappi

Aikuistyön ja kylien pappi

Aikuistyö, naisten ja miesten ryhmät, kylät ja raamattupiirit.

Lähetyssihteeri
Hollolan kantaseurakunta