Ryhmät ja piirit

Seurakunnassa järjestetään monenlaisia ryhmiä ja piirejä, johon ovat tervetulleita aikuiset ja eläkeikäiset. Tarkat kokoontumisajankohdat ja -paikat näet tapahtumakalenterista.

Hämeenkoski

Ystävänkulman piiri kokoontuu kerran viikossa. Lisätietoja voi kysyä diakoniatyöntekjiä Eila Kamppiselta (yhteystiedot alhaalla).

Kärkölä

Äiti Teresa -käsityöpiirissä neulotaan peittoja, nuttuja ja sukkia sekä rullataan sidetarpeita Kalkuttaan Äiti Teresasisarten ylläpitämään keskukseen. Voit auttaa diakoniatyötä myös neulomalla ja osallistumalla kirpputorityöhön. Tervetuloa mukaan kaikki käsitöistä pitävät uudet ja vanhat piiriläiset omien taitojen kanssa! Lisätietoja antaa diakoniatyöntekijä Pirkko Haapakka (yhteystiedot alhaalla).

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ
Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.