Päihdekuntoutujalle

Seurakunnan päihdetyöstä vastaa diakoniatyöntekijä Anne-Mari Andersson. Häneen voi ottaa yhteyttä erilaisissa päihteisiin liittyvissä, mieltä painavissa asioissa. Hänen yhteystiedot löytyvät sivun alaosasta. Anne-Mari Andersson toimii myös yhteyshenkilönä Hollolan A-killan tukikohtaan (Mallasharjuntie 3), joka on avoinna ma-pe klo 10–14. A-killan yhteystiedot: p. 040 5346511.

A-Kilta toimii yhteistyössä diakonia- ja sosiaalityön kanssa.

Seurakunta järjestää keväällä päihdekuntoutujille Parinpellon leirikeskuksessa saunailtoja sekä kaksi retkipäivää. Tarkemmat tiedot tapahtumista löydät alta. Diakoniatyöntekijä on tavattavissa A-killan tiloissa noin joka toinen viikko. Tarkemmat tapaamisajat löytyvät killan ilmoitustaululta tai suoraan diakoniatyöntekijältä.

Saunaillat

Päihdetyön saunaillat Parinpellossa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin: 7.2 ja 4.4 Lähtö kimppakyydein klo 15.00 A-killan edestä Mallasharjuntie 3, 15870 Hollola.

Talvipäivä

7.3. klo 10-16 Parinpellon leirikeskuksessa. Saunat, pilkkikilpailu, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa.

Päivän hinta on 5€, joka sisältää lounaan, makkaran- ja letunpaiston sekä kahvit. Syömisen lisäksi ohjelmassa on pilkkikisa, saunomista, tietovisa sekä mukavaa yhdessäoloa ja ulkoilua. Ota mukaan oma pyyhe+peseytymisvälineet, pilkkivälineet, jos osallistut pilkkikisaan sekä riittävästi lämmintä ulkoiluvaatetta.

Ilmoittautumiset päivään joko Anne-Mari Anderssonille 044-5246211 tai A-Kiltaan

Kevätpäivä

9.5. klo 10-16 Parinpellon leirikeskuksessa. Mölkkyturnaus, tietokilpailu, hyvää ruokaa, saunat ja rohkeimmille mahdollisuus uimiseen, mikäli ranta on sula.

Diakoniatyöntekijä Anne-Mari Anderssonilta (yhteystiedot alhaalla) voi kysyä lisätietoa päihdetyöstä ja päihdekuntoutujille tarjottavasta seurakunnan toiminnasta.

Anne-Mari Andersson
Hollolan kantaseurakunta