Kouluikäisille

Hollolan seurakunta tarjoaa kouluikäisille 7-14v tytöille ja pojille erilaisia kerhoja, leirejä, retkiä ja tapahtumia. Vierailemme kouluissa pitämässä aamunavauksia ja tuntivierailuja.

TUU MUKAAN! Sua odotetaan! :)

Seurakunnan toiminta kouluissa

Talvi- ja kevätkauden aikana Hollolan kantaseurakunta vierailee kuukausittain kouluilla päivänavausten merkeissä, on mukana koululaiskirkoissa sekä tukee koulun uskonnonopetusta oppituntivierailuilla ja tapahtumilla. Lisäksi osallistumme tarvittaessa leirikouluihin.

Sururyhmiä lapselle ja nuorelle

Hollolan seurakunta järjestää yhteistyössä Lahden seurakuntien kanssa lasten ja nuorten sururyhmätoimintaa. Uudet ryhmät alkavat syksyllä 2017. Lue lisää apua ja vertaistukea tarvitseville -ryhmäsivulta, tai kysy Päivi Sivoselta.

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.

Vastuualueena kouluikäistentyö ja kerhot

Johtava nuorisotyönohjaaja
Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.