Hollolan seurakunnan kouluikäisten leirit ja retket

Leiri-ja retkielämä on aktiivista ympäri vuoden. Tältä sivulta löydät menossa olevan kauden retket ja leirit. Löydä omasi, ilmoittaudu ja tule mukaan!

Ilmoittautuminen kevään leireille ja retkille

Ilmoittauminen viikolla 3
(maanantai 5.- sunnuntai 21.1.)
Verkkosivujen kautta

Kouluikäiset picnickillä
Lettunuotiolla

Leirit

Kevätkaudella 2018

Leiri- ja retkipaikat arvotaan ja kaikille paikan saaneille tulee tieto sähköpostitse viikolla 4. Leirikirje ja turvatietolomake tulevat sähköpostilla lähempänä leiriä.

KAMUT-leiri
Pe-Su 9.-11.2. Kalliopirtin leirikeskus
Leiri on 1.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille

Tervetuloa kamuilemaan! Kaverit, ystävät, kamut. Ketä ne on ja millaisia tyyppejä ne mahtaa olla? Ootko sä kamu? Näiden asioiden äärellä vietetään kamuiluhetkiä ulkoillen, askarrellen ja yhdessä ollen. Kai tiedät mitä todellisista kamuista sanotaan? Jos et vielä, niin kohta tiedät. #kamu #tosikamu #rauha

KAIFFARIT-leirit

” Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää!”

Hei, Kaiffarit!  Talvilomaleirillä takkatuli, kuuma kaakao ja ystävyys lämmittävät sisuskaluihin asti. Parinpellossa vietetään mm. talvikarnevaaleja, jossa mm. jättisukset, mäenlaskua erilaisilla menopeleillä ja yllätyksiä!
Ja mikä parasta: lomatunnelmassa mukana kivoimmat uudet ja vanhat kaiffarit!
#ystävyys #kaikkimukaan #rauha

Leirin hinta 20€.

KAIFFARIT- leiri Parinpellossa 1.-3.-luokkalaisille tytöille ja pojille Ma-Ti 26.-27.2.
KAIFFARIT- leiri Parinpellossa 4.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille Ke-To 28.-29.2.

TALVEN PERHELEIRI
Pe-Su 11.–13.3. Parinpellon leirikeskus

Koko perheen voimin leirielämää viettämään talvisessa Parinpellossa!
Leirin hinta lapselta 30€, aikuisilta 35€.
Alle 4v. lapset ilmaiseksi.

SIELUNSISKOT -leiri
Pe-Su 23.-25.3. Parinpellon leirikeskus
Leiri on 5.-8.-luokkalaisille tytöille

Tennarit jalkaan, tää leiri on meille,
Sielunsiskoille, supertytöille!
#sielunsisko #supertyttö #rauha

HUIPPUHEPUT -leiri
Pe-Su 6.-8.4. Parinpellon leirikeskus
Leiri on 2.-4.-luokkalaisille pojille

Tule mukaan seikkailuun, jossa selviää mistä huippuheput on tehty? Voimastako, nopeudestako, tarkkuudestako, urheudestako? Sinä olet huippuheppu!
#huippuheppu #kaikki mukaan #rauha

12-VUOTIAAT TEMPPELISSÄ-leiri
La-Su 28.-29.4. Sovituksenkirkko
12-vuotta vuonna 2018 täyttäville

Ootko koskaan yöpynyt kirkossa? Nyt siihen on mahdollisuus, jos 12 vuotta tänä vuonna olet täyttänyt tai täyttämässä. Seikkaillaan pimeässä kirkossa, vietetään pyjamabileitä ja kuunnellaan kirkonrotan rapinoita. Tule kokemaan jotain ainutlaatuista.
#sovitus #kakstoistvee #rauha
Leirin hinta 15€

SYDÄNYSTÄVÄT -leiri
Pe-Su 11.-13.5. Parinpellon leirikeskus
Leiri on 2.-4.-luokkalaisille tytöille

Suklaasta ja sokerista, ruusuista ja halauksista?Minkälaisista aineksista sydänystävä on tehty? Lähde Parinpeltoon ottamaan selvää!
#sydänystävä #leirieloa #rauha

KUMMIN KAA -leiri
La-Su 26.-27.5. Parinpellon leirikeskus

Vuonna 2009-2011 syntyneet tytöt ja pojat, ottakaapa kummi mukaan ja tulkaa opettamaan hänellekin millaista on leirimeininki oman kummilapsen kanssa!
Leirin hinta lapselta 20€, kummilta 25€

Retket

Kevätkaudella 2018

Leiri- ja retkipaikat arvotaan ja kaikille paikan saaneille tulee tieto sähköpostitse viikolla 4. Retkikirje ja turvatietolomake tulevat sähköpostilla lähempänä retkeä.

Fazerila ja Helsingin kaupunginteatteri Pe 2.3.
1.-5.- luokkalaisille tytöille ja pojille

Lähde tutustumaan teatterin kulisseihin ja heittäytymään Näyttele-pajaan rennossa ja hauskassa hengessä. Pakataan kokemusten reppuun myös pala Fazerin historiaa ja herkkuja Fazerin metsässä.
Luvassa makea retki!
Retken hinta 25€

Lähtöpaikat: Sovituksenkirkko ja Järvelän seurakuntakeskus (mikäli lähtijöitä Kärkölästä on vähintään viisi).

Petri  Ijäs
Vesikansan alue