Hollolan seurakunnan kouluikäisten leirit ja retket

Leiri-ja retkielämä on aktiivista ympäri vuoden. Tältä sivulta löydät menossa olevan kauden retket ja leirit. Löydä omasi, ilmoittaudu ja tule mukaan!

Ilmoittautuminen kesän leireille ja retkille

Ilmoittauminen viikolla 16
(maanantai 16.- sunnuntai 22.4.)
Verkkosivujen kautta

Kouluikäiset picnickillä
Lettunuotiolla

Leirit

Kevätkaudella 2018

SYDÄNYSTÄVÄT -leiri
Pe-Su 11.-13.5. Parinpellon leirikeskus
Leiri on 2.-4.-luokkalaisille tytöille

Suklaasta ja sokerista, ruusuista ja halauksista?Minkälaisista aineksista sydänystävä on tehty? Lähde Parinpeltoon ottamaan selvää!
#sydänystävä #leirieloa #rauha
Leirin hinta 25€

KUMMIN KAA -leiri
La-Su 26.-27.5. Parinpellon leirikeskus

Vuonna 2009-2011 syntyneet tytöt ja pojat, ottakaapa kummi mukaan ja tulkaa opettamaan hänellekin millaista on leirimeininki oman kummilapsen kanssa!
Leirin hinta lapselta 20€, kummilta 25€

Kesällä 2018

Leiri- ja retkipaikat arvotaan ja kaikille paikan saaneille tulee tieto sähköpostitse viikolla 17. Leirikirje ja turvatietolomake tulevat sähköpostilla lähempänä leiriä.

KALLIONVALTAAJAT-leirit

Kuka eka kalliolla? Sehän tietysti selviää leirillä Kalliopirtillä. Todellinen kallionvaltaaja tarvitsee yhteistyötä, älyä, voimaa, näppäriä sormia, erätaitoja, rohkeutta ja paljon kaikkea muuta. Tule testaamaan kallionvaltaajan taitosi ja yllätä itsesi ja muut.
Leirin hinta 25€.

KALLIONVALTAAJAT 1- leiri Kalliopirtillä 7-10-vuotiaille tytöille ja pojille KE-PE 13.-15.6.
KALLIONVALTAAJAT 2- leiri Kalliopirtillä 9-12-vuotiaille tytöille ja pojille MA-KE 18.-20.6.

KEPPARILEIRI
KE-TO 1.-2.8. Parinpellon leirikeskus
Leiri on 9-13-vuotiaille tytöille ja pojille

Kesän villein leiri on tässä! Parinpellon leirikeskus täyttyy keppihevosista ja niiden ohjastajista. Luvassa esteratoja, leikkimielisiä kisoja, keppariretki ja kivoja keppariduunauksia. Leiriä toteuttamassa keppariharrastajat ja tietysti Sinä! Tutustu myös Kepparipäivään Sovituksella 8.6.
Leirin hinta 20€

KEPPARIPÄIVÄ
PE 8.6. Sovituksenkirkolla
Päivä on 9-13-vuotiaille tytöille ja pojille

Joko sulla on oma keppihevonen? Tai haluatko duunata keppareille varusteita? Sovituksenkirkon nuortentila muuttuu ratsastustalliksi, jossa loihditaan uniikit ja omanlaiset keppihevoset ja varusteet. Keppihevosten valmistuksessa mukana ja apuna kepparitaitajia. Tule mukaan viettämään mukava kesäpäivä Sovitukselle!
Päivän hinta 10€ (sisältää yhden keppihevosen tekemisen)

KESÄN PERHELEIRI
Pe-Su 3-5.8. Parinpellon leirikeskus
Leirin hinta: aikuisilta 35 €, lapsilta 30 €, alle 4 v. 0 €, vain perheen kahdesta lapsesta peritään maksu. Ilmoittautumisaika: 16.1.-30.4.

KUUSEENKURKOTTAJAT-leiri
Pe-Su 6.-7.8. Parinpellon leirikeskus
Leiri on 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille

Kuusen kurkottajat eivät suinkaan kapsahda katajaan, vaan tähyilevät kuusen yläpuolelle. Kuuseen Kurkottajien Puumajakylässä pääset kokemaan kiipeilyn huumaa ja kokeilemaan kädentaitojasi sekä illan hämärtyessä istumaan nuotion loimutessa kyläneuvostossa.
Leirin hinta 20€

LAULETAAN-leiri
LA-SU 11.-12.8. Kalliopirtin leirikeskus
Leiri on 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille

Lähde lauleskelemaan ja musisoimaan leirin merkeissä. Leiri on kaikille lapsikuorolaisille ja laulamisesta innostuneille. Ensimmäinen keikkakin on jo leirin päätteeksi Kärkölän kirkossa kouluun lähtevien siunaustilaisuudessa. Tervetuloa mukaan kaikki laulavaiset lapset! Mikäli leiriläisiä on alle 10, toteutetaan leiri leiripäivänä.
Leirin hinta 15€

Retket

Kesällä 2018

Leiri- ja retkipaikat arvotaan ja kaikille paikan saaneille tulee tieto sähköpostitse viikolla 17. Retkikirje ja turvatietolomake tulevat sähköpostilla lähempänä retkeä.

Retki HEUREKAAN JA JUMBOON TI 6.6.
Tutustutaan tieteen ihmeisiin ja kurkataan tulevaisuuteen! Kesäretki kaiken ikäisille suuntaa Heurekaan ja Jumboon. Tutun rottakoripallon lisäksi pääset kurkistamaan miltä Suomi näyttää 50 vuoden päästä. Heurekan uutuusnäyttelyssä kurkistetaan mm. tulevaisuuden ammatteihin, synteettistä ruokaa valmistavaan koneeseen ja Hyperloop-junaan, joka kiitää Jukolassa tuhannen kilometrin tuntivauhtia. Jumbossa ruokailu ja vähän ostosaikaa. Paluumatkalla käymme Saaren kartanon puutarhamyymälässä.

Lapset vain aikuisen kanssa.

Retken hinta: Aikuiset 20 €, lapset (6-15 v.) 15 €, eläkeläiset 15 €. Huom. ruokailut omakustanteiset

Retkibussiin voit nousta Hämeenkoskelta tai Järvelän seurakuntakeskukselta.

HÄ? MEEN! LINNA! Pe 9.6.
Lähde mukaan mielenkiintoiselle seikkailulle Hämeenlinnaan. Oppaan avulla pääsemme seikkailemaan  Hämeenlinnan uumeniin. Vietetään picniciä linnan upeissa maisemissa ja jatketaan retkeä Aulangon kylpylään. Kylpylän liukumäki ja poreet viimeistelevät kesäloman parhaan retkipäivän. Retki avoinna kaiken ikäisille.

11-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat lähteä ilman huoltajaa.

Retken hinta: lapset 14-vuoteen asti ja eläkeläiset 25€       aikuiset 30€.
Retkibussiin voit nousta Sovituksenkirkolta, Järvelän seurakuntakeskukselta tai Hämeenkoskelta.

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.

Vastuualueena kouluikäistentyö ja kerhot

Johtava nuorisotyönohjaaja
Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.