Seurakunta tukee partiotoimintaa

Hollolan Hirvenhiihtäjät ry

Hirvenhiihtäjät on sekalippukunta sekä tytöille että pojille, joka tarjoaa mukavaa toimintaa kaikenikäisille. Partioon voi liittyä, kun on aloittanut koulun. Partio harjoittaa tavoitteellista kasvatustyötä seurakunnan toimiessa taustayhteisönä.

Retket ja leirit kuuluvat osana partiotoimintaa. Toiminta painottuu viikoittaisiin koloiltoihin Hollolan Sovituksenkirkolla, kirkonkylällä sekä Vesikansassa.

Lisätietoja Hollolan Hirvenhiihtäjät ry:stä löytyy toiminnan verkkosivuilta: www.hhh.fi

Kärkölän kärpät ry.

Kärkölän Kärpät on lippukunta sekä tytöille että pojille. Se tarjoaa mukavaa toimintaa kaikenikäisille. Partioon voi liittyä, kun on aloittanut koulun. Partio harjoittaa tavoitteellista kasvatustyötä seurakunnan toimiessa taustayhteisönä.

Meillä opitaan käden ja mielen taitoja: Liikutaan luonnossa kävellen, hiihtäen, kiiveten, suunnistaen. Osataan ensiapua ja osallistutaan pelastuspalvelu-työhön. Tunnetaan maamerkit ja yövytään tulilla. Tutustutaan lähiympäristöön ja partiolaisiin kaukaisista maista. Retkillä laitetaan yhdessä ruokaa retkikeittimillä tai nuotiolla, leikitään ja harjoitellaan erätaitoja.

Retkien ja leirien lisäksi partion toimintaa on viikoittain Kärkölän seurakuntakeskuksella.

Lisätietoja Kärkölän Kärpät ry:stä löytyy lippukunnan verkkosivuilta

Seurakunta tukee Hollolan Hirvenhiihtäjien toimintaa