Lähetystyö.

Lähetystyö

Seurakunnassa pidetään lähetystilaisuuksia ja lähetyspiirejä eri puolilla seurakuntaa. Lisäksi järjestetään säännöllisesti myyjäisiä sekä muita tapahtumia.

Osana kansainvälistä vastuunkantoa Hollolan seurakunnalla on myös ystävyysseurakuntatoimintaa. Mm. Hollolan kantaseurakunnassa lähetys- ja vapaaehtoistyön keskus on Missiokammari.  Siellä kokoontuvat esim. Viron ystävyysseurakunta Kosen ystävät.

Lähetystyön säännöllistä toimintaa

Tarkat kokoontumisajankohdat näet tapahtumakalenterista. Lisätietoja lähetystyön toiminnasta Hollolan kantaseurakunnassa antaa lähetyssihteeri Maaria Lumiaho (yhteystiedot alhaalla).

Hollola

Lähetyspiiri kokoontuu Sovituksenkirkon Mooses-kokoustilassa lähes viikoittain torstaisin klo 12-13. Tervetuloa kuulemaan nimikkotyön kuulumisia ja keskustelemaan. Mahdollisuus myös tehdä käsitöitä yhdessä Missiokammarin myyntituotteiksi.

Hanna-lähetyspiiri kokoontuu Missiokammarilla tiistai-aamuisin tilan toimintaviikkojen aikana. Tervetuloa rukoilemaan yhdessä klo 9.30.-10.30.

Hämeenkoski

Lähetyksestä läheisesti -iltoja Ystävänkulmassa.

Kärkölä

Kärkölän lähetyssihteeri on vapaaehtoistyöntekijä Sirpa Kinnari
Seurakuntakeskuksessa on lähetyksen myyntipöytä, johon voit tuoda myytäväksi käsitöitä tai ostaa niitä itse.
Nimikkokohteiden hyväksi järjestetään juhannusjuhla Kalliopirtillä 23.6. ja kesälaulajaisia ympäri Kärkölää.