Lähetystyö.

Lähetystyö

Seurakunnassa pidetään lähetystilaisuuksia ja lähetyspiirejä eri puolilla seurakuntaa. Lisäksi järjestetään säännöllisesti myyjäisiä sekä muita tapahtumia.

Osana kansainvälistä vastuunkantoa Hollolan seurakunnalla on myös ystävyysseurakuntatoimintaa.

>Lähetystyön ja kansainvälisen vastuun sivu

Lähetystyön säännöllistä toimintaa

Tarkat kokoontumisajankohdat näet tapahtumakalenterista. Lisätietoja lähetystyön toiminnasta Hollolan kantaseurakunnassa antaa lähetyssihteeri Maaria Lumiaho (yhteystiedot alhaalla).

Hollola

Lähetyspiiri kokoontuu Missiokammarilla ryhmähuoneessa toimintakaudellaan lähes viikoittain maanantaisin klo 12-13. Toimintakausi syyskuun 10. päivästä toukokuulle. Tervetuloa kuulemaan nimikkotyön kuulumisia ja keskustelemaan. Mahdollisuus myös tehdä käsitöitä yhdessä Missiokammarin myyntituotteiksi.

Missiokammari on Hollolan kantaseurakunnan lähetys- ja vapaaehtoistyön keskus. Siellä kokoontuvat lähetyspiirien lisäksi esim. Viron ystävyysseurakunta Kosen ystävät.

Hämeenkoski

Lähetyksestä läheisesti -iltoja Ystävänkulmassa.

Kärkölä

Kärkölän lähetyssihteeri on vapaaehtoistyöntekijä Sirpa Kinnari
Seurakuntakeskuksessa on lähetyksen myyntipöytä, johon voit tuoda myytäväksi käsitöitä tai ostaa niitä itse.
Nimikkokohteiden hyväksi järjestetään juhannusjuhla Kalliopirtillä 22.6. ja kesälaulajaisia ympäri Kärkölää.

Pappi
Hollolan kantaseurakunta Kärkölän kappeliseurakunta