Kouluikäisille

Hollolan seurakunta tarjoaa kouluikäisille 7-14v tytöille ja pojille erilaisia kerhoja, leirejä, retkiä ja tapahtumia. Vierailemme kouluissa pitämässä aamunavauksia ja tuntivierailuja.

TUU MUKAAN! Sua odotetaan! :)

Seurakunnan toiminta kouluissa

Talvi- ja kevätkauden aikana Hollolan seurakunnassa vierailee kuukausittain kouluilla päivänavausten merkeissä, on mukana koululaiskirkoissa sekä tukee koulun uskonnonopetusta oppituntivierailuilla ja tapahtumilla. Lisäksi osallistumme tarvittaessa leirikouluihin.

10-synttärit tulee taas!

Tänä vuonna 10-vuotta täyttävät tytöt ja pojat!

Nyt juhlistetaan isolla porukalla sinun täyskymppisynttäriäsi!

Saat kutsun postise.

10-synttärit järjestetään tänä vuonna lauantaina 13.10. klo 12-14

Ilmoittautuminen 3.-23.9.

Ilmoittaudu haluamillesi synttäreille:

Hollolassa Sovituksenkirkolla

Kärkölässä Kärkölän seurakuntakeskuksella

Kuhmoinen-Padasjoella Padasjoen seurakuntakodilla

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnan alueella.

Vastuualueena kouluikäistentyö ja kerhot

Johtava nuorisotyönohjaaja
Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.