Kouluikäisten kerhot

Kouluikäisten työ tarjoaa kevät- ja syyskausilla pääasiassa 1.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille kerhotoimintaa, jossa on myös seurakunnan sanoma mukana. Vasemmalta näet, missä kaikkialla kerhoja järjestetään. Olet tervetullut osallistumaan kaikkeen Hollolan seurakunnan kouluikäisten toimintaan!

Tarkempaa tietoa kerhoista saat nuorisotyönohjaajilta, joiden yhteystiedot löydät tämän sivun alalaidasta.

Minecraft kerhoon voit osallistua kotoa käsin, ilmoittaudu täältä
Kokkikerho
Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnan alueella.

Vastuualueena kouluikäistentyö ja kerhot

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.