Toimintamme lapsille, kouluikäisille ja lapsiperheille - tervetuloa mukaan!

Sivun valikosta löydät tietoa seurakuntamme lapsille ja lapsiperheille tarjottavasta toiminnasta.

Hollolan seurakunnan varhaiskasvatuksen perustehtävänä on kasvattaa lapsia yhdessä läheisten kanssa kristilliseen uskoon ja huolehtia lapsen hengellisen elämän hoitamisesta.

Tarkempia tietoja säännöllisestä toiminnastamme voit lukea vasemmassa reunassa olevasta sivunavigaatiosta. Lisäksi muista, yksittäisistä tapahtumistamme ilmoitamme tapahtumakalenterissa.

Olemme käytettävissäsi:

Varhaiskasvatuksen ohjaaja Riitta Petsalo

Pyhäkoulusihteeri-lastenohjaaja Satu Vesa
Varhaiskasvatuksen pastori Mira Vaha
(yhteystiedot alhaalla)

sekä lastenohjaajat

Mira Airaksinen,  Marja Maasilta, Katri Mikkola, Ramona Nikkinen, Margit Ruohisto, Ella-Noora Soininen, Heli Taurén, Kaisu Vesa ja Liisa Viertiö.

Seurakunta onnittelee pienokaisia syntymäpäiväkorteilla

Seurakunta onnittelee 1–4-vuotta täyttäviä syntymäpäiväkortilla. Samalla rohkaistaan perheitä osallistumaan seurakunnan toimintaan: perhekerho/kahvilaan, päiväkerhoon, perhejumalanpalveluksiin sekä muihin tapahtumiin.

Kurkista Facebook-verkkoyhteisöömme "Lapsi on ilo", jonka sisältö käsittelee koko Hollolan seurakunnan varhaiskasvatuksen toimintaa. Vain tykkääminen ja kommentoiminen vaativat kirjautumisen.

Seurakuntasi on sinua varten, tule mukaan!

Kastepuu
varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuksen koordinointi

Facebook:lapsi on ilo