Toimintamme lapsille, kouluikäisille ja lapsiperheille - tervetuloa mukaan!

Sivun valikosta löydät tietoa seurakuntamme lapsille ja lapsiperheille tarjottavasta toiminnasta.

Hollolan seurakunnan varhaiskasvatuksen perustehtävänä on kasvattaa lapsia yhdessä läheisten kanssa kristilliseen uskoon ja huolehtia lapsen hengellisen elämän hoitamisesta.

Tarkempia tietoja säännöllisestä toiminnastamme voit lukea vasemmassa reunassa olevasta sivunavigaatiosta. Lisäksi muista, yksittäisistä tapahtumistamme ilmoitamme tapahtumakalenterissa.

Olemme käytettävissäsi:

Varhaiskasvatuksen ohjaaja Riitta Petsalo

Pyhäkoulusihteeri-lastenohjaaja Satu Vesa
Varhaiskasvatuksen pastori Satu Alander
(yhteystiedot alhaalla)

sekä lastenohjaajat

Mira Airaksinen, Riitta Julkunen Marja Liukkonen, Katri Mikkola, Ramona Nikkinen, Margit Ruohisto, Kaisu Vesa ja Liisa Viertiö.

Sinun mielipiteelläsi on väliä

Anna meille palautetta seurakunnan varhaiskasvatuksen toiminnasta, sen avulla voimme kehittää toimintaamme paremmin kohtaamaan toiveitanne ja tarpeitanne.

Kyselyyn vastaaminen 12.2-12.3.2018 www.hollolanseurakunta.fi  / verkkoilmoittautuminen / Sinun mielipiteelläsi on väliä

Vastaajien kesken arvomme n. 30 € arvoisen palkinnon (vaihtoehdot;  leirimaksu yhdelle henkilölle varhaiskasvatuksen leirille/ retkipäivämaksu perhekerhon retkipäivään toukokuussa/ "lounaslahjakortti" maaliskuun alussa Sovituksenkirkon uuteen lounasravintolaan). Arvonta suoritetaan 13.3., tieto lähetetään sähköpostitse voittajalle.

Seurakunta onnittelee pienokaisia syntymäpäiväkorteilla

Seurakunta onnittelee 1–4-vuotta täyttäviä syntymäpäiväkortilla. Samalla rohkaistaan perheitä osallistumaan seurakunnan toimintaan: perhekerho/kahvilaan, päiväkerhoon, perhejumalanpalveluksiin sekä muihin tapahtumiin.

Kurkista Facebook-verkkoyhteisöömme "Lapsi on ilo", jonka sisältö käsittelee koko Hollolan seurakunnan varhaiskasvatuksen toimintaa. Vain tykkääminen ja kommentoiminen vaativat kirjautumisen.

Seurakuntasi on sinua varten, tule mukaan!

Kastepuu

Satu Alander