Leiri

UKKI, MUMMI JA MÄ- LEIRI LA-SU 20.-21.10.  Parinpellon leirikeskuksessa

Kaikilla yli 4- v. Hollolan srk:n lapsilla on mahdollisuus lähteä yhdessä ukin ja mummin kanssa leirillä. Leirin hinta kaikilta isovanhemmilta 25 € ja lapsilta 20 €. Ilmoittautuminen 27.8.-7.9.

Retki

PERHEIDEN KYLPYLÄRETKI LA 24.11.

Lähde kanssamme Lempäälän Ideaparkkiinja sen jälkeen polskuttelemaan Nokian Edenin lämpöisiin vesiin. Retken hinta aik. 30 € ja 4-14- v. 25 € ja alle 4-v. 15 €. Ilmoittautuminen 27.8.-7.9.

Ilmoittautumisohjeet

Voit ilmoittautua leireille ja retkille ilmoittautumisajankohtana Internetissä seurakunnan verkkosivulla. Etusivulta verkkoilmoittautuminen.

Leirien ja retkien osallistujat ARVOTAAN, mikäli leirille tai retkelle on hakijoita enemmän kuin sille voidaan ottaa. Hollolan srk jäsenet ovat etusijalla.

Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena ilmoittautumisaikana tulleet ilmoittautumiset. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Huom! Hollolan seurakuntaan kuulumattomilta perimme korotetun leiri- ja retkimaksun (+50 %)

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tieto leirille ja retkelle pääsystä kotiin.

Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voit tiedustella suoraan p. 040 832 9899.

Leiriaskartelu