Leirit

KESÄN PERHELEIRI

3.-5.8.  Parinpellon leirikeskuksessa

Leirin hinta aikuisilta 35 €, lapsilta 30 € ja alle 4-v. 0 €, vain perheen kahdesta lapsesta peritään maksu.  Muutalle perheelle vielä löytyy tilaa. Soita p. 040 832 9899. (Lomalla 21.6-29.7.)

Ilmoittautumisohjeet

Voit ilmoittautua leireille ja retkille ilmoittautumisajankohtana Internetissä seurakunnan verkkosivulla. Etusivulta verkkoilmoittautuminen.

Leirien ja retkien osallistujat ARVOTAAN, mikäli leirille tai retkelle on hakijoita enemmän kuin sille voidaan ottaa. Hollolan srk jäsenet ovat etusijalla.

Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena ilmoittautumisaikana tulleet ilmoittautumiset. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Huom! Hollolan seurakuntaan kuulumattomilta perimme korotetun leiri- ja retkimaksun (+50 %)

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tieto leirille ja retkelle pääsystä kotiin.

Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voit tiedustella suoraan p. 040 832 9899.

Leiriaskartelu