Leirit

PYHÄKOULULAISTEN LEIRIYÖ

pe-la 25.-26.5. Parinpellon leirikeskuksessa

Hinta 10 €. Yli 5 v. pyhäkoululaisille.

Ilmoittautuminen 13.1.-30.4.

KUMMIN KAA-LEIRI

la-su 26.-27.5Parinpellon leirikeskuksessa

Vuonna 2009-2012 syntyneet tytöt ja pojat leirimeininkiä kummin kanssa. leirin hinta lapsilta 20 € ja kummeilta 30 €.

Ilmoittautuminen 13.1.-31.3.

KESÄN PERHELEIRI

3.-5.8.  Parinpellon leirikeskuksessa

Leirin hinta aikuisilta 35 €, lapsilta 30 € ja alle 4-v. 0 €, vain perheen kahdesta lapsesta peritään maksu. Ilmoittautuminen 13.1.-30.4.

Retket

Valitettavasti la 9.6. ilmoitettu Retki Tykkimäelle on vaihtunut seuraaviin retkiin.

Retki HEUREKAAN JA JUMBOON TI 6.6.
Tutustutaan tieteen ihmeisiin ja kurkataan tulevaisuuteen! Kesäretki kaiken ikäisille suuntaa Heurekaan ja Jumboon. Tutun rottakoripallon lisäksi pääset kurkistamaan miltä Suomi näyttää 50 vuoden päästä. Heurekan uutuusnäyttelyssä kurkistetaan mm. tulevaisuuden ammatteihin, synteettistä ruokaa valmistavaan koneeseen ja Hyperloop-junaan, joka kiitää Jukolassa tuhannen kilometrin tuntivauhtia. Jumbossa ruokailu ja vähän ostosaikaa. Paluumatkalla käymme Saaren kartanon puutarhamyymälässä.

Lapset vain aikuisen kanssa.

Retken hinta: Aikuiset 20 €, lapset (6-15 v.) 15 €, eläkeläiset 15 €. Huom. ruokailut omakustanteiset

Retkibussiin voit nousta Hämeenkoskelta tai Järvelän seurakuntakeskukselta.

Ilmoittautuminen viikolla 16 www.hollolanseurakunta.fi

HÄ? MEEN! LINNA! Pe 9.6.
Lähde mukaan mielenkiintoiselle seikkailulle Hämeenlinnaan. Oppaan avulla pääsemme seikkailemaan  Hämeenlinnan uumeniin. Vietetään picniciä linnan upeissa maisemissa ja jatketaan retkeä Aulangon kylpylään. Kylpylän liukumäki ja poreet viimeistelevät kesäloman parhaan retkipäivän. Retki avoinna kaiken ikäisille.

11-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat lähteä ilman huoltajaa.

Retken hinta: lapset 14-vuoteen asti ja eläkeläiset 25€,  aikuiset 30€.
Retkibussiin voit nousta Sovituksenkirkolta, Järvelän seurakuntakeskukselta tai Hämeenkoskelta.

Ilmoittautuminen viikolla 16 www.hollolanseurakunta.fi

Ilmoittautumisohjeet

Voit ilmoittautua leireille ja retkille ilmoittautumisajankohtana Internetissä seurakunnan verkkosivulla. Etusivulta verkkoilmoittautuminen.

Leirien ja retkien osallistujat ARVOTAAN, mikäli leirille tai retkelle on hakijoita enemmän kuin sille voidaan ottaa. Hollolan srk jäsenet ovat etusijalla.

Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena ilmoittautumisaikana tulleet ilmoittautumiset. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Huom! Hollolan seurakuntaan kuulumattomilta perimme korotetun leiri- ja retkimaksun (+50 %)

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tieto leirille ja retkelle pääsystä kotiin.

Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voit tiedustella suoraan p. 040 832 9899.

Leiriaskartelu