Varhaiskasvatuksessa tapahtuu

Parisuhdepäivä

su 15.4. klo 10.30-15.30

Perheet lapsineen ovat tervetulleita mukaan. Lapsille omaa ohjelmaa päivän aikana. Päivän hinta 25 €/ perhe, sisältää lounaan kahveineen. Mukaan mahtuu 15 pariskuntaa. Ilmoittautuminen 13.1.-28.2.

Isät ja lapset

su 25.3. klo 15-18 Sovituksenkirkolla

Perhepiiloa Sovituksenkirkossa sekä pientä purtavaa itse tehtynä. Ilmoittautuminen 13.1.-28.2.

Sinun mielipiteelläsi on väliä

Anna meille palautetta seurakunnan varhaiskasvatuksen toiminnasta, sen avulla voimme kehittää toimintaamme paremmin kohtaamaan toiveitanne ja tarpeitanne.

Vastaajien kesken arvomme n. 30 € arvoisen palkinnon (vaihtoehdot;  leirimaksu yhdelle henkilölle varhaiskasvatuksen leirille/ retkipäivämaksu perhekerhon retkipäivään toukokuussa/ "lounaslahjakortti" 12.3. Sovituksenkirkon uuteen lounasravintolaan). Arvonta suoritetaan 13.3., tieto lähetetään sähköpostitse voittajalle.

Kaikki mukaan

Äitien saunaillat

Hetken hengähdystauko äideille. Ensimmäisen tunnin aikana saunomista ja toisella tunnilla keskustelua iltateen äärellä. Lopuksi hiljentyminen Jumalan edessä.

Sovituksenkirkon alakerran takkahuoneessa tiistai-iltaisin klo 17.30-19.30.

Tule rohkeasti mukaan!