Vanhemmat ja parisuhde

ÄITIEN SAUNAILLAT hetken hengähdystauko äideille!

ti klo 17.30-19.30, Sovituksenkirkolla

Ensimmisen tunnin aikana saunomista ja toisen tunnin aikana keskustelua iltateen äärellä. Sovituksenkirkon alakerrassa takkahuoneessa.

Toiminta jatkuu vko 35 ( 28.8.)

Hyvä parisuhde vaatii työtä!
Parisuhteen palikat

Vanhempien suhde on lasten koti. Tämä viisas lausahdus on yllättävän totta. Mitä tuo toteamus kertoo meidän perheestä tai minun parisuhteestani? Ymmärränkö kumppaniani? Onko parisuhteemme eri osa-alueista keskusteleminen jotenkin jumittunut?

Hollolassa on käynnissä Parisuhteen palikat -hanke, jonka perusideana on konkretisoida käytännönläheisesti parisuhteen eri osa-alueita ja näin auttaa ymmärtämään pariskuntien, aviliittojen sekä perheiden parisuhdetta paremmin sekä keskustelemaan niistä avoimesti.

Seuraamalla Kirkonseutu-lehteä, seurakuntamme nettisivuja ja seurakunnan Facebook-sivuja saat tietoa tulevista tapahtumista.

Mikali sinulla tai perheelläsi on tarvetta lisätukeen, tästä liitteestä (pdf) löydät Lahden seudun tukipalvelujen yhteystietoja.

Äitien saunaillat

Hetken hengähdystauko äideille. Ensimmäisen tunnin aikana saunomista ja toisella tunnilla keskustelua iltateen äärellä. Lopuksi hiljentyminen Jumalan edessä.

Jatkuu syksyllä tiistaisin  klo 17.30-19.30.
Sovituksenkirkon alakerran takkahuoneessa.