Hengellinen laulupiiri

Laulupiirissä lauletaan hengellisiä lauluja monenmoisista laulukirjoista Viisikielisestä Virsikirjaan. Silloin tällöin laulamme Sovituksenkirkon komeassa kirkkosalissa urkujen säestyksellä ja saattaapi kanttori muutaman urkukappaleenkin laulujen lomaan soittaa.

Mukanaolo ei vaadi minkäänlaista sitoutumista, vaan laulamassa voi käydä silloin kun lauluhetki omaan aikatauluun sopii.

Ryhmä kokoontuu Sovituksenkirkossa joka toinen torstai kanttori Sinikka Pitkäsen säestämänä. Kokoontumispäivät loppukeväästä 2017 ovat: 6.4./ 20.4. / 4.5. / 18.5.

Tervetuloa mukaan laulamaan! Laulaminen on terveellistä, pitää hengitystiet auki ja hoitaa ääntä sekä lisäksi laulajaa hoitavat myös hengellisten laulujen kristillinen sanoma.

Johtava kanttori

Kanttorin virkatehtävien lisäksi musiikkityön lähiesimies.

Musiikkiryhmät:

Kirkkokuoro, harjoitukset torstaisin klo 18-20 Sovituksenkirkon musiikkihuoneessa.
3-ääninen sekakuoro, laulukoe uusille laulajile. Kuoro koostuu vapaaehtoistoimijoista ja palvelee Hollolan seurakunnan tilaisuuksissa.

Hengellinen laulupiiri joka toinen torstai klo 14-15 Sovituksenkirkon musiikkihuoneessa.
Laulamme laulamisen ilosta - ei esiintymisiä.

Laulavat Veljet -veteraanikuoro (http://sites.google.com/site/laulavatveljet)