Kerhonohjaajakoulutus

Kerhonohjaajakoulutusta järjestetään Hollolan seurakunnan ja kappeliseurakuntien alueella toimiville kerhonohjaajille.

Koulutuksessa opetellaan ryhmänohjaustaitoja, hartauden pitämistä, vastuun kantamista, toiminnan suunnittelua ja paljon muuta. Kerhonohjaajakoulutus antaa sinulle valmiudet ohjata kouluikäisten kerhoa seurakunnassa.

Tyypillisesti kerhoa sitoudutaan ohjaamaan yksi vuosi kerrallaan, kerran viikossa, mutta on mahdollista ohjata myös vain syys- tai kevätkauden kestävä kerho, tai vaikkapa vain neljä kertaa kestävä projekti-kerho. Toiset kerhonohjaajat ohjaavat kerhoa useammankin vuoden!

Kerhonohjaajakoulutukseen voi ilmoittautua konfirmoitu seurakunnan jäsen. Koulutukseen voit tulla syys- tai kevätkaudella, ilmoittautuminen syksyyn on kesän aikana ja kevääseen syksyn aikana.

Sinustako kerhonohjaaja?

Kerhonohjaajakoulutukseen voi ilmoittautua konfirmoitu seurakunnan jäsen, olitpa sitten edellisen kesän rippikoululainen tai varttuneempi seurakuntalainen.

Uusi koulutuskerta aloittaa syksyllä, ilmoittauminen on kesän aikana.

Lisätietoja Teemulta, Susannalta, Petulta, Viiviltä ja Eilalta.