Kerhonohjaajakoulutus

Kerhonohjaajakoulutusta järjestetään Hollolan seurakunnan ja kappeliseurakuntien alueella toimiville kerhonohjaajille.

Koulutuksessa opetellaan ryhmänohjaustaitoja, hartauden pitämistä, vastuun kantamista, toiminnan suunnittelua ja paljon muuta. Kerhonohjaajakoulutus antaa sinulle valmiudet ohjata kouluikäisten kerhoa seurakunnassa.

Tyypillisesti kerhoa sitoudutaan ohjaamaan yksi vuosi kerrallaan, kerran viikossa, mutta on mahdollista ohjata myös vain syys- tai kevätkauden kestävä kerho, tai vaikkapa vain neljä kertaa kestävä projekti-kerho. Toiset kerhonohjaajat ohjaavat kerhoa useammankin vuoden!

Kerhonohjaajakoulutukseen voi ilmoittautua konfirmoitu seurakunnan jäsen. Koulutukseen voit tulla syys- tai kevätkaudella, ilmoittautuminen syksyyn on kesän aikana ja kevääseen syksyn aikana.

Sinustako kerhonohjaaja?

Kerhonohjaajakoulutukseen voi ilmoittautua konfirmoitu seurakunnan jäsen, olitpa sitten edellisen kesän rippikoululainen tai varttuneempi seurakuntalainen.

Uusi koulutuskerta aloittaa syksyllä, ilmoittauminen on kesän aikana.

Lisätietoja Teemulta, Susannalta, Petulta, Viiviltä ja Eilalta.

Vastuualueena kouluikäistentyö ja kerhot

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnan alueella.

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.