Hollolan seurakunnan leirit ja retket nuorille

Tule mukaan kokemaan yhdessäoloa, hyvää fiilistä ja huippuhetkiä!

Syksyn 2018 leirit ja retket

Ilmoittautuminen leireille ja retkille tapahtuu verkossa.

Leirikirjeen saat nuorisotyönohjaajaltasi ennen leiriä.
Muistathan tuoda leirille ja retkelle huoltajan allekirjoittaman turvatietolomakkeen.
Lataa, tulosta ja täytä lomake tai pyydä lomake nuorisotyönohjaajaltasi.

Parinpellossa

Nuorten startti

11.8.2018 klo 12-15

Tule paikalle fiilistelemään taakse jäänyttä riparikesää, ilmoittautumaan isoskoulutukseen tai kerhonohjaajakoulutukseen, ja kuulemaan lisää nuortenilloista, retkistä ja leireistä. Tervetuloa!

1. Isosten leiri 14.-16.9.

1. Isosille oma koulutusleiri, jonne olet juuri sinä kutsuttu. Leiri kuuluu isoskoulutukseen, eikä maksa sinulle mitään.

Ilmoittautuminen 14.8-28.8.

Vanhojen isosten leiri 5.-7.10.18

Kaikille vanhoille isosille. Eli myös sinulle! Kuuluu isoskoulutukseen, eikä siis maksa mitään.

Ilmoittautuminen 5.9-19.9

Maata Näkyvissä- festarit 16.-18.11

Turussa pohjoismaiden suurimmat hengellisen musan festarit! Tuu messiin kokemaan jotain suurta.

Lähtö tapahtuu perjantaina useastakin paikasta. Padasjoelta n klo 12.30, Sovitukselta n klo 13.30 ja Järvelästä n. klo 14 ja paluu sunnuntaina noin klo 18 Sovitukselle. Reissu maksaa Sinulta 60 € sisältäen matkat, ruokailut festareilla, yöpymisen koulumajoituksessa ja tietenkin pääsyn festareille.

Ilmoittautuminen 25.9.-20.10.

Nuorten Joululeiri 14.-16.12

Jo perinteinen joulun aloitus. Varsinainen klassikko! Tämä on sinun pakko kokea ja maistaa!!!

Hinta 30€

Ilmoittautuminen 14.-28.11.

Kalliopirtillä

24.-26.8. Nuorten leiri

Tervetuloa leireilemään toivon mukaan vielä kesäiselle Kalliopirtille ja ehkä vielä hiukan katselemaan kesään, mutta ennen kaikkea tulevaan

Leirin hinta 20 €. Ilmoittautuminen 24.7.-8.8.

Vastuualueena nuoriso-ja erityisnuorisotyö

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnan alueella.

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Pappi

Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi.