Rippikoulut ja ilmoittautuminen

Seurakuntamme järjestää vuodessa useita erilaisia rippikouluja, joista osa on kesällä ja osa talvella. Tapoja käydä rippikoulu on monia, ehdottomasti suosituin juttu on tulla leirimuotoiseen rippikouluun. Tervetuloa mukaan!

TALVEN JA KEVÄÄN 2019  RIPPIKOULUT

Päiväripari        23.2. - 2.3.2019 Sovituksenkirkossa, konfirmaatio 3.3.2019 Sovituksenkirkossa

Talviripari         23.2. - 2.3.2019 Posiolla, konfirmaatio 10.3.2019 Hollolan kirkossa

Pääsiäisripari   22.-24.3. ja 18.-22.4.2019 Parinpellossa, konfirmaatio 28.4.2019 Hollolan kirkossa

KESÄN 2019 RIPPIKOULUT

KP             3. - 10.6.2019  Kalliopirtillä, konfirmaatio 16.6.2019 Kärkölän kirkossa. Erityisesti Kärkölän nuorille.

PP1           3. - 10.6.2019  Parinpellossa, konfirmaatio 16.6.2019 Hollolan kirkossa

PP2           11. - 18.6.2019 Parinpellossa, konfirmaatio 23.6.2019 Hollolan kirkossa. Erityisesti Vesikansan alueen  nuorille.

PP3           19. - 26.6.2019 Parinpellossa, konfirmaatio 30.6.2019 Hollolan ja Hämeenkosken kirkoissa. Erityisesti Hämeenkosken nuorille.

PP4           27.6. - 4.7.2019 Parinpellossa, konfirmaatio 14.7.2019 Kuhmoisten ja Padasjoen kirkoissa. Erityisesti Kuhmoisten ja Padasjoen nuorille.

PP5            5. - 12.7.2019  Parinpellossa, konfirmaatio 14.7.2019 Hollolan kirkossa

PP6            13. - 20.7.2019 Parinpellossa, konfirmaatio 28.7.2019 Hollolan kirkossa. Erityisesti Vesikansan alueen nuorille.

PP7             21. - 28.7.2019 Parinpellossa, konfirmaatio 4.8.2019 Hollolan kirkossa

Viro            3. - 10.6.2019  Kosella Virossa, konfirmaatio 15.6.2019 Sovituksenkirkossa

Lappi         4. - 11.7.2019  Ylitorniolla, konfirmaatio 13.7.2019 Sovituksenkirkossa

Muualla kuin Hollolan seurakunnassa rippikoulunsa käyvien tapaaminen 21.11.2018 klo 17 Sovituksenkirkon Maria-salissa.

Huomioithan, että Parinpellon ja Kalliopirtin rippikoulumaksuista voi hakea vapautusta perustelluista syistä talven ja kevään rippikoulujen osalta 15.1.2019 mennessä ja kesän leireistä 15.5.2019 mennessä (ei erikoisrippikouluista) tällä lomakkeella.

Ehtoollinen, kädet, sinun puolestasi annettu
Sinun puolestasi annettu
Alba, kengät, konfirmaatio

Ilmoittautumisohjeet

1. Siirry osoitteeseen http://www.hollolanseurakunta.fi Etusivulle aukeaa Rippikoulut 2019 -kuva, jota painamalla pääset ilmoittautumislomakkeelle.
  2. Ilmoittautumislomakkeen avauduttua, valitse alasvetovalikosta 4 sinulle sopivaa rippikouluvaihtoehtoa. Ensimmäinen ryhmätoive on se rippikoulu, jolle eniten haluat. Ohjelma vaatii sinulta pakollisena neljä toivetta, mieti ne siis huolella aikuisen kanssa. Näet vielä kaikkien rippikoulujen tiedot ryhmien tiedot-kohdasta.

3. Jos sinulla on hyvä syy hakeutua tiettyyn rippikouluun, perustele rippikoulutoiveesi. Jos esimerkiksi haluat tietyistä syistä vain päivärippikouluun, se kannatta kirjoittaa perustelut rippikoulutoiveille -kohtaan.

4. Täytä ilmoittautumislomakkeen henkilötiedot huolellisesti yhdessä aikuisen kanssa. Nuoren tiedot kirjoitetaan niille varatuille kentille. Kirjoita Etunimet -kohtaan kaikki nimesi, oli niitä sitten yksi taikka kolme. Kutsumanimi -kohtaan voit kirjoittaa sen nimen, jolla haluat sinua rippikoulusi aikana kutsuttavan.

Varmista, että henkilötunnus on oikein kirjoitettu.

Kysymme lupaasi siihen, saako puhelinnumeroasi käyttää Whatsapp-ryhmäviestinnässä. Luomme aikanaan rippikouluryhmille Whatsapp-ryhmän, jonka kautta kulkee paljon tietoa mm. rippikoulutapaamisiin liittyen. Mieti siis, haluatko muiden ryhmään mahdollisesti kuuluvien nähdä puhelinnumerosi.

Whatsapissa oleminen ei ole välttämätöntä, saat tiedon muutakin kautta!

Kohtaan Seurakunta, johon nuori kuuluu, merkitse kuulutko Hollolan seurakuntaan (joka pitää sisällään kantaHollolan, Hämeenkosken, Kuhmoisen, Kärkölän ja Padasjoen sekä Vesikansan alueen), johonkin muuhun seurakuntaan (esim. Lahti) vai oletko Väestörekisterissä (eli et ole minkään seurakunnan jäsen). Merkitse samalla millä paikkakunnalla asut. Tähän kohtaan pitää merkitä kaksi kohtaa.

Mikäli kuulut muuhun kuin Hollolan seurakuntaan, kirjoita se Mikäli seurakuntavalintasi oli joku muu…-kohtaan.

5. Seuraavaksi kysymme 1. huoltajan tietoja. Laskutussähköpostiosoitteen on oltava toiminnassa ja käytössä oleva sähköpostiosoite, siihen lähetämme rippikoululeirin maksulinkin ennen leirijakson alkua. Varmista sähköpostiosoitteen oikeinkirjoitus.

Toisen huoltajan tiedot on hyvä täydentää mahdollisia yhteydenottoja varten.

Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia täyttää, ohjelma ei päästä lähettämään lomaketta ennen kuin kaikki pakolliset tiedot on täytetty. Esikatsele lomake, varmista, että kaikki rippikouluryhmätoiveesi ovat oikeassa järjestyksessä ja henkilötiedot ovat oikein.

OTA YLÖS KAVERIKOODI!

Sähköpostivahvistuksessa näkyy kaverikoodi. Jos haluat kaverisi kanssa samaan ryhmään, ilmoita koodi hänelle. Keskustele siis sen yhden kaverin kanssa, jonka kanssa toivot pääseväsi samalle riparille, mutta myös omien vanhempiesi ja kaverin vanhempien kanssa. Voit ilmoittaa koodin vain yhdelle kaverillesi, ohjelma hyväksyy sen käyttämisen vain kerran. Kun kaverisi merkitsee ilmoittautuessaan koodin sille varattuun tilaan, ohjelma tekee teistä kaveriparin ja ilmoittaa kaverin automaattisesti samoihin riparivalintoihin. Kaverikoodin muoto on tärkeä, joten muista tarkistaa koodi, ennen kuin annat sen kaverillesi. Ilmoittautumisajankohdalla ei ole merkitystä, paikat jaetaan toiveiden perusteella niin, että mahdollisimman moni pääsisi jollekin haluamastaan neljästä ryhmästä toivomansa ystävän kanssa.