Käytkö rippikoulun muualla kuin Hollolan seurakunnassa?

Mikäli et tule Hollolan seurakunnan järjestämään rippikouluun, vaan käyt sen jonkun muun toimijan järjestämänä (esim. harrastuspainotteiset rippikoulut, Suomen Lähetysseuran ja muiden järjestöjen rippikoulut tai jonkun kauempana olevan seurakunnan leiri), niin sinun tulee silti ilmoittautua muualla käyvien ryhmään. Rippikouluun sisältyy poikkeuksetta alkujakso omassa seurakunnassa. Ilmoittaudu kuitenkin nettisivujemme kautta muualla rippikoulunsa käyvien ryhmään! Omaan seurakuntaan tutustumiseen liittyvissä asioissa, ole yhteydessä Hanna-Leena Penttilään.

Kehitysvammaisten rippikoulusta voitte olla yhteydessä kehitysvammaistyön pastori Jenni Jaakonsaareen, puh. 044 7191522 tai jenni.jaakonsaari@evl.fi

Alttari, lippis
Pappi

Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi.

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.