Hollolan seurakunta hakee laitosmiestä

26.5.2017 08.06

Ammattimiestä kaivataan. Erillisiä rakennuksia on 95 kpl keskiaikaisesta kivikirkosta vuonna 2010 käyttöönotettuun Sovituksenkirkkoon.

Hollolan seurakuntaan kuuluu kantaseurakunnan lisäksi Hämeenkosken, Kärkölän sekä Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnat. Erillisiä rakennuksia on 95 kpl keskiaikaisesta kivikirkosta vuonna 2010 käyttöönotettuun Sovituksenkirkkoon.

Haemme joukkoomme kiinteistönhoidon ammattilaista laitosmiehen nimikkeellä.

Laitosmiehet työskentelevät rakennusten huolto- ja korjaustehtävissä. He vastaavat rakennusten toimivuudesta sekä käyttö- ja lämmityskulujen pysymisestä oikealla tasolla. Kiinteistönhoidolla on suuri merkitys rakennusten toimivuuden, viihtyisyyden ja elinkaaren kannalta.

Työ sisältää monipuolisia yleiskiinteistönhuollon tehtäviä ja ennakkohuoltoja. Kierrät tarkastamassa rakennuksia huoltokirjan tehtävien mukaisesti, suoritat vianetsintää ja teet pieniä vikakorjauksia saatujen ilmoitusten perusteella. Työhön kuuluu myös teknisempiä LVIA- tehtäviä sekä ajoittain kalusteiden siirtoja eri tilaisuuksia varten. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin n. klo 7–15.30 välillä, mutta tehtävään sisältyy talvisin myös lumipäivystysvuoroja. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä ja LVIA- järjestelmistä. Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy kokemusta pienistä vikakorjauksista sekä kiinteistönhuollon-, rakennusalan- tai sähköalan ammattitutkinto. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, olet vahvasti asiakaspalveluhenkinen sekä oppimiskykyinen ja yhteistyötaitoinen. Arvostamme kokemusta julkisista rakennuksista, sähköisistä huoltokirjoista sekä kiinteistönhoidon koneista. Tarvitset tehtävän hoidossa ajokortin sekä oman auton. Katsomme eduksesi voimassa olevan työturvallisuuskortin. Sinulla on perustason IT-taidot, hyvä fyysinen kunto sekä hyvä suomen kielen taito.

Palkkaus ja vuosilomat määräytyvät koulutuksen ja alakohtaisen työkokemuksen perusteella kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakuaika alkaa 24.5.2017 ja päättyy 15.6.2017 klo 16.00

Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen: Hollolan seurakunta, Keskuskatu 2, 15870 Hollola, kuoreen merkintä ”laitosmies” tai sähköpostilla osoitteeseen keijo.kokko@evl.fi

Työsuhde: vakituinen

Aloitus: sopimuksen mukaan