Hollolan seurakunnassa on haettavana PADASJOEN DIAKONIAN VIRANSIJAISUUS

13.9.2017 11.32

Hollolan seurakuntaan kuuluu vajaa 26 000 jäsentä, joista Padasjoella asuu noin 2500 ja Kuhmoisissa vajaa 2000. Kuntien väkimäärä Hollolan seurakunnan toimialueella on 33.696 henkilöä (2016). Työntekijöitä koko seurakunnassa toimii 95.

Haemme pätevää diakoniatyöntekijän viransijaista Kuhmoinen-Padasjoen kappeliseurakuntaan Padasjoen alueelle mahdollisimman pian tai viimeistään 1.11.2017-31.12.2017 väliseksi ajaksi. Toimenkuvaan kuuluu yleinen diakoniatyö, myös yhteistyössä Kuhmoisten diakoniatyön kanssa. Työnkuva on monipuolinen painottuen ikääntyvään väestöön. Lisäksi muut johtavan diakoniatyöntekijän antamat tehtävät.

Ota yhteyttä tai laita suoraan hakemuksesi Hollolan seurakuntaan, jos olet kirkon arvoihin sitoutunut, yhteistyökykyinen, monipuolinen ja itsenäinen ammattilainen sekä kaipaat hyvää tiimiä ympärillesi.

Viransijaisuuden kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä diakonian pätevyys. Palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen peruspalkan ollessa 2294,90 €/kk. Lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa.

Valitun tulee olla konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Ennen työn vastaanottamista on esitettävä lääkärintodistus työkelpoisuudestaan.

Hakuaika on 12.9.-22.9. klo 15 mennessä. Lisätietoja ja hakemukset osoitteeseen johtava diakoniatyöntekijä Virve Valkeavuori, Sovituksenkirkko, Keskuskatu 2, 15870 Hollola tai virve.valkeavuori@evl.fi.