Vanhempainilta sosiaalisesta mediasta Sovituksenkirkossa

24.1.2018 10.10

JuhaKinanen_THUMB.jpg

Nuoret elävät somessa. Tiedätkö missä ja miten?

Hollolan seurakunta järjestää viime vuoden Yhteisvastuukeräyksen tuotolla nuorten toimintaa sosiaalisessa mediassa avartavan vanhempainillan. Tilaisuus järjestetään torstaina 1.2. klo 18 Hollolan Sovituksenkirkossa, ja illan pääpuhujaksi saapuu päätoimittaja, webkoordinaattori ja kouluttaja Juha Kinanen.

Hän kertoo muun muassa paikalle saapuville selkokielellä verkkomaailman ilmiöistä, sosiaalisen median eri alustoista, lapsista ja nuorista median käyttäjinä, digitaalisesta jalanjäljestä ja sen hallitsemisesta sekä pelimaailmoista ja tulevaisuuden näkymistä. Lisäksi aiheena on muun muassa toimiminen yhdessä lasten ja nuorten kanssa sosiaalisessa mediassa.

Myös Hollolan seurakunnan nuorisotyö toimii konkreettisesti nuorten pelimaailmassa järjestämällä Minecraft-kerhon 4.-7.-luokkalaisille. Kerho järjestään kirkon omalla Minecraft-palvelimella Fisucraftilla ja siihen osallistutaan kotoa käsin pöytäkoneilla ja läppäreillä. Kerhoa vetävät seurakunnan vapaaehtoiset ja koulutetut kerhonohjaajat.