Kolme juhannusjuhlaa seurakunnassa

11.6.2018 13.57

Juhannuskokko_1_THUMB.jpg

Juhannusta juhlitaan Hollolan kirkonkylällä sekä Kärkölän ja Padasjoen leirikeskuksissa.

Hollolassa

Hollolan seurakunta järjestää juhannusaaton perinteisen juhlan pe 22.6. Hollolan kirkonkylässä, Vanhan pappilan pihapiirissä, os. Särkäntie 1.

Ohjelmassa klo 19 alkaen:

- Pappilan pihalla liehuva Suomen lippu toivottaa juhlaväen tervetulleeksi

- yhteislaulua, runoja ja muita juhannusjuttuja

- perheille pihapelejä ja Pop up –pyhäkoulu!

- Hollolan Karjalaisten taitavasti kasaama komea kokko, joka sytytetään n. klo 20

- ohjelma alkaa Suvivirrellä.

Pihalla olevasta kiparista voi ostaa kahvia, teetä, munkkeja, makkaraa, karkkia ja virvokkeita. Kioskin tuotto menee Kirkon Ulkomaanavulle. Iloisesti tervetuloa kokemaan juhannusaattoiltaa!

Kärkölässä

Perjantaina 22.6. kello 18 leirikeskus Kalliopirtissä.

Juhlaohjelmassa klo 18-21: lipun nosto, kahvin + kahvileivän ja arpojen myyntiä, melontaa (järjestää Teuronjoen Latu), mato-ongintaa, lapsille pomppulinna ja palkinto-ongintaa, ulkopelejä, esityksiä ja yhteislaulua, kokko syttyy, jos sää sallii.

Mehua ja makkaraa myynnissä, sauna on lämmin klo 21-23.

Kuljetus juhlaan: lähtö klo 17.20 Nerolasta, reitti: Nerola - Erkkilä -seurakuntakeskus - Nesteen piha - 54 tie Lappila - Oriharon risteys, paluu Kalliopirtiltä n. klo 21.

Ilmoita kyytitarpeesta seurakuntatoimistoon, joko ma 18.6. tai to 21.6. klo 9-11, puh. 050-372 5030.

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta

pe 22.6. kello 20 Särsjärven leirikeskuksessa Padasjoella.

Kappeliseurakunnan juhannusjuhla kaikelle kansalle Särsjärven leirikeskuksessa Padasjoella, Hämeenlinnantie 357