Seurakuntavaalien ehdokkaat selvillä Hollolan seurakunnassa

18.9.2018 14.20

vaalit-banner-555x300_2_S.png

18.11.2018 toimitettavien seurakuntavaalien ehdokkaat ovat nyt selvillä Hollolan seurakunnan osalta. Ehdokaslistoja saapui määräaikaan mennessä viisi, ja niissä on yhteensä 86 ehdokasta. Kuhmoisista ehdokkaita on seitsemän, Padasjoelta kolmetoista, Kärkölästä kuusitoista ja Hollolasta Hämeenkoski mukaan lukien yhteensä 50. Ehdokkaiden joukossa on tällä kertaa kolme 2000-luvulla syntynyttä seurakuntalaista.

Vaalilautakunta vahvistaa ehdokaslistat ja arpoo listojen numerojärjestyksen 1.10.2018. Alla listat suuruusjärjestyksessä.

Kokoomus ja sitoutumattomat –ehdokaslista: Jalonen Pasi (Hollola), Kantoluoto Seppo (Hollola), Kotiaho Pekka (Hollola), Lampi Pentti (Hollola), Lehtovirta Jaana (Hollola), Lindqvist Kauko (Hollola), Mantere Heikki (Hollola), Niemi Ilkka (Hollola), Paasovaara Harri (Hollola), Pasanen Pasi (Hollola), Salo Tuulia (Hollola), Simola Juha (Hollola), Sulonen Kari (Hollola), Tuohimaa Tero (Hollola), Mutala Eira (Hämeenkoski), Mäkinen Kaarina (Hämeenkoski), Carlson Vesa-Pekka (Kuhmoinen), Malin Kimmo (Kuhmoinen), Sinivaara Lea (Kuhmoinen), Wirzenius Arja (Kuhmoinen), Hertti Hannu (Padasjoki), Saarinen Lasse (Padasjoki), Savola Silja (Padasjoki), Talasvirta Timo (Padasjoki). Yhteensä 24 ehdokasta.

Ihmisläheinen seurakuntatyö –ehdokaslista: Aakala Seija (Hollola), Ahlgrén-Tervala Kirsi (Hollola), Hämäläinen Kalevi (Hämeenkoski), Ikävalko Pirjo (Hollola), Korkeila Laura (Hollola), Koskelo Aimo (Hollola), Luukka Elina (Padasjoki), Mertsalmi Ilkka (Padasjoki), Pakarinen Tytti (Padasjoki), Pekkarinen Mari (Hollola), Penttilä Keijo (Hämeenkoski), Porri Erkki (Hollola), Pyykkö Esa (Padasjoki), Salila Anni (Hollola), Selonen Mika (Padasjoki), Serkelä Kaisu (Hollola), Taskinen Niina (Padasjoki), Tiihonen Sanni-Maria (Hämeenkoski), Vall Mika (Padasjoki). Yhteensä 19 ehdokasta.

Kärkölän kappeliseurakunnan ehdokaslista (kaikki ehdokkaat Kärkölästä): Aaltonen Jari, Aho Marjatta, Airola Matti, Anttonen Tuula, Hurtig Johanna, Kaalikoski Sirpa, Kinnari Sirpa, Korpela Liisa, Laine Esko, Lindholm Raila, Mäntylä Matti, Timo Naapuri, Nousjoki Santeri, Ollila Ville, Rauhamaa Topias, Yrjönmäki Marja. Yhteensä 16 ehdokasta.

Matalan kynnyksen kirkko –ehdokaslista: Isojärvi Arja (Kuhmoinen), Järvinen Sarianne (Hollola), Järvinen Tytti (Hollola), Korelin Suvi (Padasjoki), Korteniemi Martti (Hämeenkoski), Kuoppa Tarja (Hämeenkoski), Lehtinen Ann-Mari (Hollola), Louekoski-Huttunen Toini (Hollola), Niemi Teija (Hollola), Salmi Ulla (Kuhmoinen), Satovuori Kari (Hollola), Suomäki Anne (Hollola), Tervala Matti (Hollola), Tirkkonen Lahja (Hollola), Wessman Jorma (Hollola). Yhteensä 15 ehdokasta.

Sitoutumattomat –ehdokaslista: Ihalainen Tapani (Hollola), Iivari Eila (Hollola), Karevaara Seija (Padasjoki), Katila Terhi (Hollola), Kauko Jasmine (Hollola), Keskiaho Tuomo (Hollola), Kuikka Pirjo (Hollola), Lyyri Maija (Hollola), Ojala Risto (Kuhmoinen), Sirkiä Juhani (Hollola), Tanhuanpää Ritva-Liisa (Hollola), Vanhala-Selin Kristiina (Hollola).  Yhteensä 12 ehdokasta.

Vaaleissa valitaan 33 kirkkovaltuuston jäsentä nelivuotiskaudeksi 2019-2022.

Jäseniä Hollolan seurakunnassa on 26 000 ja asukkaita sen toimialueella 33 000. Jäsenistä äänioikeutettuja seurakuntavaaleissa on 20 300.

(Korjattu tiedotetta pienin lisäyksin 18.9. klo 15.30 ja 17.30, mm.  padasjokelaisten määriä on tarkistettu ylöspäin ja yksi puuttunut ehdokas lisätty. Vielä 20.9. klo 13 on lisätty yksi uupunut ehdokas)